To je to što me zanima!

Prijetila da će razotkriti lanac pedofila pa ju pronašli mrtvu

Uoči ubojstva, Natacha je otišla u kuću u kojoj su je pronašli mrtvu. Pratio ju je prijatelj Raul Duarte (49), a trebali su se sastati s Gullermom Riconijem (47) koji je taj prostor iznajmljivao za događanja
Vidi originalni članak

Natachu Jaitt (41), Playboyevu manekenku, pronašli su mrtvu. Žena koja je tvrdila kako ima dokaze o postojanju lanca elitne pedofilije navodno se predozirala kombinirajući alkohol i kokain. Ležala je gola na krevetu u kući u Argentini.

Bivša natjecateljica Big Brothera i majka dvoje djece prošle je godine upozorila da joj je život u opasnosti nakon izjave da su brojne sportske i televizijske zvijezde u Buenos Airesu umiješane u dječju prostituciju. 

Njen brat i odvjetnik sumnjaju u priču o predoziranju jer, kako brat tvrdi, Natacha se nije drogirala, pogotovo zato što joj je liječnik rekao da bi miješanje droga s lijekovima koje je uzimala moglo imati teške posljedice. 

Da bi ju mogli ubiti najavila je nedavno čak i na svom Twitteru:

- UPOZORENJE: Neću se ubiti. Neću uzeti previše kokaina i utopiti se u kadi ili pucati u sebe. Stoga, ako se to dogodi, to nisam bila ja. 

Uoči ubojstva, Natacha je otišla u kuću u kojoj su je pronašli mrtvu. Pratio ju je prijatelj Raul Duarte (49), a trebali su se sastati s Gullermom Riconijem (47) koji je taj prostor iznajmljivao za događanja. Navodno su se manekenka i Duarte dogovarali o organizaciji zabave.

Jaitt je, kako navodi The Sun pozivajući se na lokalne medije, uzela velike količine kokaina, LSD-a, a sve je to zalijevala šampanjcem. Obdukcija je pokazala kako je preminula uslijed otkazivanja većeg broja organa. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ravno1 26.02.2019.

    Da li taj slučaj potvrđuje tvrdnje da je i ta grana "artistica/umjetnica" uključena u elitnu prostituciju?

  • x00x 26.02.2019.

    takvim se stvarima ne prijeti...il objavis il ne..al ne ser..ckas o tome okolo....vidimo i zasto

  • noobcamper 26.02.2019.

    Da je o Crkvi jos bi bila živa. No kad je riječ o levo-liberalnoj medijskoj kamarili onda je razotkrivanje kažnjivo smrću

Komentiraj...
Vidi sve komentare