To je to što me zanima!

Prijetio da će se baciti s mosta i ubiti sebe i bebu

Muškarac se prebacio preko ograde nadvožnjaka u Buenos Airesu. U nosiljci je nosio bebu. Očajan, prijetio je da će ubiti i sebe i sina skokom u ponor
Vidi originalni članak

Ubit ću i sebe i dijete, vikao je rastrojeni muškarac (45) vatrogascima, policajcima i socijalnim radnicima u srijedu u Buenos Airesu. Oni su stigli na dojavu kako se muškarac s bebom u nosiljci prebacio preko ograde nadvožnjaka “25 de Mayo”. Građani su javili da se hoće ubiti. Konop je svezao za ogradu i sebi oko vrata. Grupa vatrogasaca otišla je ispod nadvožnjaka i otvorila zračni jastuk, kojim su ga planirali dočekati. Druga skupina pregovarala je s njim na nadvožnjaku. Prestravljeni prolaznici su stajali u neposrednoj blizini i također pokušavali nagovoriti muškarca da poštedi život bebi.
Muškarac je odjednom učinio pokret kao da će se baciti i vatrogasci više nisu mogli čekati. Čak šest spasitelja skočilo je prema njemu te ga uhvatilo za ruke i jaknu. Uspjeli ga prebaciti preko ograde. Odvezli su ga na psihijatriju. Na očajni korak navodno se odlučio jer je izgubio dom. Ima još šestero djece.

SLIČNI SLUČAJEVI
- M. M. (31) skočila je s bebom s rodilišta u Novom Pazaru u Srbiji. Beba je umrla. 
- U Rusiji je otac bacio sina s prozora i teško ga ozlijedio.
- Englez je na Kreti s balkona bacio kćer i sina. Sin je poginuo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jadro73 15.05.2009.

    Bez uvrede,ali otac k\'o kolac.Nije ga on rodio,ni nosio u trbuhu 9.mjeseci.Strava!Imam bebu od 11.mjeseci i još jedno dijete od 6 godina pa mi se diže kosa od ovakvih priča.

  • mony-zg 15.05.2009.

    Takvi netrebaju imati djecu...tu se vidi ljubav prema djetetu... sramota!!!! FUJ!!!

  • audrey 15.05.2009.

    Idiot....ko ga je*e...sto se nije ubio-..ali di ces dite sa sobom???? U zatvor s njim !!!!! ili jos bolje, na psihijatriju !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare