To je to što me zanima!

Kaos u Đakovu: Uletio autom u zgradu uprave i prijetio nožem

Muškarac (59) se autom zabio u vrata zgrade Gradskog vijeća, a potom je mahao i prijetio nožem prolaznicima koji su se sakrivali u obližnje trgovine i zaključavali vrata. Policija ga je uhitila
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak ujutro u Đakovu privela muškarca (59) koji se autom zabio u vrata zgrade Gradskog vijeća, a potom je mahao i prijetio nožem prolaznicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi Radio 99,5 Mhz objavio je na Facebooku amatersku snimku na kojoj se vidi kako policija odvodi muškarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Čovjek se autom zabio u vrata, provalio unutra, autom je ušao do pola. Onda je izašao iz auta s nožem, ušao u zgradu na stepenicu i počeo vikati: 'lopovi, cigani'. Zatim je izašao van, napravio krug po korzu s nožem u ruci i onda sjeo u auto. I tada, kada je htio otići došla je policija i odvela ga - kazao nam je čitatelj.

Kako nam je potvrdila policija, muškarac se u 8.40 sati autom zabio u ulazna vrata zgrade poglavarstva, potom je izašao iz auta i nožem u rukama prijetio prolaznicima koji su se sakrivali u obližnje trgovine i zaključavali vrata. Uskoro je obaviještena policija koja je muškarca uhitila i privela u policijsku postaju.

- U tijeku je krim obrada nad uhićenim muškarcem kojim ćemo utvrditi što je bio motiv takvog njegovog ponašanja. Za sada ne možemo ništa više konkretnije reći, dok policajci ne obave u cijelosti očevid - rekao nam je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

POGLEDAJTE VIDEO (Reakcije građana na mjestu incidenta):

Idi na 24sata

Komentari 82

  • MaxFranc 21.02.2017.

    Podrška čovjeku,ali sad će njega osuditi dok lopovska stoka hoda po ulici.

  • Gutmann 20.02.2017.

    Hrvatska birokracija svima zagorčava život tako da ovo ne čudi, čudi da takvih incidenta na sreću nema više s obzirom na stanje u državi...

  • macamala 20.02.2017.

    Opelom kroz vrata..

Komentiraj...
Vidi sve komentare