To je to što me zanima!

Prijetio putnicima u vlaku, a sebe nazivao Osamom. Osudili ga na 18 mjeseci jer je imao nož

Beskućnik Mohammed Khalil Khan izazvao je paniku u putničkom vlaku u kolovozu. Nakon što se ukrcao, vikao je o talibanima, napadu 11. rujna. Kad su ga priveli, pronašli su mu i nož zbog kojeg je osuđen
Vidi originalni članak

Mohammed Khalil Khan (50), koji je za sebe rekao da je Osama Bin Laden i prijetio nasiljem u vlaku, osuđen je zbog posjedovanja noža. On je u kolovozu izazvao paniku u vlaku u Manchesteru zbog svojih komentara o talibanima i terorističkom napadu na WTC 11. rujna 2001. godine.

SEDMA OBLJETNICA Zbog karikature Muhameda su ubili 12 ljudi. Magazin je sad na tajnoj lokaciji te govore šiframa

Putnik je o prijetnjama obavijestio jednog člana osoblja koji ga je pratio do vagona u kojem je bio Khan, a potom su nazvali i policiju koja je beskućnika Khana privela na drugoj postaji, prenosi DailyStar.

SAD Ministarstvo osniva jedinicu protiv domaćeg terorizma

Stanica u Darwenu je bila zatvorena, a željeznička pruga zatvorena na nekoliko sati. Khan je prilikom privođenja vrijeđao policajce i postao agresivan. Policija je u njegovoj torbi pronašla nož, nakon čega je uhićen. 

- Ovo je bio zastrašujući incident za putnike koji su zaglavili s Khanom koji je upućivao takve prijetnje. Zbog njegovog ponašanja su morali zatvoriti željezničku prugu, što je izazvalo osjećaj panike kod ljudi. Želio bih zahvaliti građanima koji su prijavili Khana i ponudili da budu svjedoci te osoblju vlaka za njihovu brzu akciju u uzbunjivanju policije - kaže Kay Dennison, iz odjela za borbu protiv terorizma.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 13.01.2022.

    Samo polako za koju godinu to nam možda bude sused...

  • Pushing I Lizing 13.01.2022.

    Treba se bojati onih koji skrivaju svoju zlobu a ne onih koji masu nozevima.Takvi su najgori.

  • ajetodoo 13.01.2022.

    Takav je sposoban skupiti ekipu povodljivih, i svašta napraviti. Pa i naš jedan antivakser slobodnog(ali pomućenog) uma, sličan njemu, leži u Remetincu

Komentiraj...
Vidi sve komentare