To je to što me zanima!

Prijetio zaštitaru koji ga je uhvatio u krađi parfema

ZAGREB: Lopov je u nedjelju po parfumeriji u City Centru krao skupe parfeme. Na djelu ga je uhvatio zaštitar (23) i držao do dolaska policije
Vidi originalni članak

Antun T. (27) 'operirao' je u nedjelju oko 11sati po parfumeriji Muller u zagrebačkom City Centru na Jankomiru i krao skupocjene parfeme Jean Paul Gaultirea. U krađi ga je uhvatio zaštitar Zolota Securityja Marijan S. (23). Uspio je zadržati kradljivca do dolaska policiji dok mu je ovaj u međuvremenu prijetio. Marijan prijetnje nije shvatio ozbiljno pa ih nije ni prijavio policiji. No, Antun je nakon obavijesnog razgovora pušten jer se radilo o krađi stvari čija je vrijednost mala. Kradljivac se tako isti dan vratio u trgovački centar te je ponovno Marijanu prijetio smrću nakon čega je otišao. Marijan je prijetnje prijavio policiji. Antun je, nakon dovršene kriminalističke obrade, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

PRIJETIO ODVJETNIKU ZBOG SPORA OKO PLAĆE

Pavo M. (45) prijetio je u petak premlaćivanjem odvjetniku Davorinu M. (54) koji je u sudskom sporu zastupao jednog bivšeg Pavinog zaposlenika. Pavo je odvjetniku prijetio putem mobitela nakon čega je ovaj, u strahu za svoj život, prijetnje prijavio policiji. Pavo je, nakon dovršene kriminalističke obrade, uz kaznenu prijavu odveden u Istražni centar Županijskog suda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_3576 28.10.2008.

    da je ukra hranu još nekako ali parfeme triba ga je dobro natući do dolaska policije a onda snjiman još jedanput

Komentiraj...
Vidi sve komentare