To je to što me zanima!

Princeza kiča: Kći naftaša želi samo najskuplje i unikatno...

Strast kazahstanske princeze prema skupim i unikatnim predmetima nema granice. Ima primjerak boce votke otporne na metke te limuzinu sa kristalima
Vidi originalni članak

Terenac Dartz Kombat T98 ima stakla debela sedam centimetara. Motor je Vortec V8 i može postići brzinu od 180 km/h. Izradili su ga od vrhunskih materijala, a otporan je na granate i minobacače. Cijena - prava sitnica: nešto viša od milijun kuna. Izradit će samo deset primjeraka na svijetu, a vlasnica jednoga bit će kazahstanska princeza Regina Abdurazakova. Njezina strast prema skupim i unikatnim predmetima nema granice.

Prije tri godine ljubitelji Minija zapanjili su se jer je rijedak primjerak Mini Chelseaja namijenjen ljevorukim vozačima platila 7,3 milijuna kuna. Kao da to nije dovoljno, za njegovu preobrazbu platila je još stotine tisuća kuna kako bi ga pretvorila u limuzinu s likom Pink Panthera od kristala Swarovski na vratima. Naravno, omiljena boja joj je ružičasta.

Najskuplja votka na svijetu Russo-Baltique u bocama je otpornim na metke. Stoji oko 6,6 milijuna kuna i Regina ima primjerak. I ne samo to. Financijski je pomogla proizvodnji te votke. Iz tvrtke nisu željeli reći koliki je iznos dala. Objasnili su samo da je tražila proizvod u koji bi uložila očev novac. Otac joj je kazahstanski naftni magnat.

Votka od zlata i dijamanata

Regina je 2008. poželjela limuzinu u kojoj bi se mogla voziti njezina dva jorkširska terijera. Tražila je da vozilo bude luksuznije od onog kojeg ima Paris Hilton pa su u njega ugradili nekoliko stotina tisuća Swarovski kristala. Tatin novac uložila je i u izradu najskuplje votke na svijetu. Boca je izrađena od zlata i dijamanata.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • zippysnake 21.04.2011.

    Ima kakav kontakt? Ja bi ju zenil, ak mi donese Minija u miraz, odmah !

  • apis 20.04.2011.

    stvarno neznam zašto svi pljujete, mala ima sve i radi šta hoće možda i daje u neke humanitarne svrhe samo ovo je izgleda zanimljivije za pisat. što se mene tiče neka se zajebava kad može, ja bih je rado malo spanky po guzi ako bude zločesta:)

  • nk789 20.04.2011.

    I ja sam unikatan.. a mogu se i okičit... hehe Pa nek me kupi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare