To je to što me zanima!

Priveli biciklista kojeg sumnjiče za smrt muškarca (66) na Trnju

Policija je objavila kako je muškarac fizički napadnut, zatim je pao na pod, a napadač ga je ponovno udario i napustio mjesto zločina
Vidi originalni članak

Muškarac (40) koji se dovodi u vezu s napadom na muškarca na zagrebačkom Trnju, a koji je preminuo nakon udaraca, trenutno se nalazi u službenim prostorijama policije, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku, objavila je u utorak poslijepodne zagrebačka policija u priopćenju.

NAŠLI TIJELO NA PARKIRALIŠTU Policija objavila detalje strave u Zagrebu: Muškarac pao na tlo, napadač ga još jednom udario

Podsjetimo, muškarac (66) je napadnut i usmrćen u ponedjeljak oko 9.40 na pješačko-biciklističkoj stazi kraj Ulice Cvijete Zuzorić i Nalješkovićeve ulice. Šećući psa verbalno se sukobio s nepoznatim počiniteljem koji ga je zatim fizički napao. Policija je objavila kako je muškarac fizički napadnut, zatim je pao na pod, a napadač ga je ponovno udario i napustio mjesto zločina. Muškarac je smrtno stradao.

Svjedoci su opisali kako su čuli svađu, a službenice iz obližnjeg ureda, navodno Centra za socijalnu skrb, ispričale su kako je napadač na biciklu više puta udario muškarca. Uspjele su ga snimiti prije nego što je pobjegao i snimke su predale policiji. Jedan od susjeda, Ivica Talan, ispričao nam je ranije kako je čuo svađu, ali nije razaznao riječi. Međutim, uskoro je stigla Hitna pomoć i primijetio je muškarca krvave glave, okrenuta na bok, kako leži na tlu ne dajući znakove života. Tamo smo u ponedjeljak zatekli i nećaka preminulog muškarca. Bio je u šoku, a teta ga je nazvala da dođe po psa. Pas je, pričaju susjedi, cvilio kraj tijela i nije dao nikome da mu priđe. I nećak je čuo da mu se stric navodno posvađao s nekim na biciklu.

DETALJI STRAVE U ZAGREBU 'Pas je stajao pokraj tijela svog gazde i nikome nije dao blizu': Policija još traga za napadačem

U utorak smo pokušali saznati više detalja o napadu, ali susjedi s kojima smo razgovarali, kao i djelatnici obližnjeg Centra za socijalnu skrb, nisu nam znali reći ništa više o identitetu žrtve i napadača. Vidjevši fotografije psa, rekli su nam kako su znali viđati preminulog muškarca u šetnji s njim, ali nisu znali njegovu adresu i identitet.

- Viđala sam ga kako šeta psa, gotovo svaki dan. Ali ne znam kako se zvao ni odakle je - rekla nam je jedna susjeda. Pokušali smo saznati i od policije nešto više o napadaču, ali poručili su nam da je istraga u tijeku te trenutno ne mogu davati više informacija. U međuvremenu, Jutarnji list je objavio da je žrtva Željko P., umirovljeno vojno lice. Navodno se, prema riječima susjede, sukobio s biciklistom zbog prebrze vožnje. Hitna ga je pokušala oživjeti, ali bez uspjeha. U blizini je, tijekom policijskog očevida, sjedila i starija žena, navodno supruga Željka P. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je, uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika iz Zagreba. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Robert Peševski 29.09.2021.

    Izgleda da će se dogoditi ono što smo očekivali, umjesto maksimalne zatvorske kazne, razmatra se do 15 godina. I za 12 do 15 godina taj monstrum je opet na slobodi. To je slika Hrvatske u kojoj bi kao trebali biti sigurni! Sramota! Mala zemlja s puno zlocina. Trebaju nam strože kazne! To djeca već znaju i vrapci na grani.

  • digić 29.09.2021.

    zato uvjek uz sebe nositi kamu

  • 29.09.2021.

    ..a ziher je domaći dečec...

Komentiraj...
Vidi sve komentare