To je to što me zanima!

Priveden Vodičanin: Za psa je vezao šipku i bacio ga u more

Muškarac (41) je ubio mješanca opasnijih pasmina jer je bio agresivan. Napadao je susjede i njihove ljubimce zbog čega su ga se vlasnici htjeli riješiti, ali nisu uspjeli
Vidi originalni članak

Policija je otkrila okrutnog ubojicu psa čije je tijelo, zavezano konopom za metalnu šipku, prošlog tjedna pronađeno u moru na Martinskoj kraj Šibenika. 

Riječ je o 41-godišnjaku iz Vodica za kojeg je utvrđeno da je početkom ožujka usmrtio psa svoje supruge. Kako saznajemo, psa je ubio jer je bio agresivan

Problemi s njim trajali su duže vrijeme. Bio je nemiran, napadao je susjede i njihove ljubimce, zbog čega ga se 41-godišnjak u više navrata pokušao riješiti. Nije ga mogao nikome pokloniti, jer takvog psa nitko nije htio, pa ga je nekoliko puta odveo daleko od Vodica i izbacio ga iz automobila. Životinja bi se, međutim, svaki put vratila kući.

Raspadajuću lešinu su u moru pronašli ribiči. Pas je bio čipiran pa nije bilo teško naći vlasnicu, koja je policiji ispričala što se dogodilo. Protiv njenog supruga će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta prijava zbog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja, te mu prijeti zatvorska kazna u trajanju do dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • uvijek sve znam 27.03.2014.

    jadan pas,stalno se vracao kuci ni ne sluteci sta ga ceka.bilo je humanijih nacina kako se rijesiti psa.

  • ben hur panonius 27.03.2014.

    ako je nesretnog psa okarakterizirao kao agresivnog,kako bi sebe okarakterizirao,

  • Hiroo_Onoda 27.03.2014.

    Njemu šipku oko vrata pa u more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare