To je to što me zanima!

Priveli muškarca: 'Moj tata je mrtav, sav je u krvi. Pomozite!'

UBIO GA ČEKIĆEM? Mladić (39) susjedu je javio da mu je otac mrtav. Policija ga je privela. Otac, s kojim je živio, bio mu je skrbnik. Živjeli su sami u kući u Đurđenovcu kraj Našica
Vidi originalni članak

U nedjelju prijepodne muškarac (39) zakucao je na vrata prvog susjeda i rekao mu kako mu tata leži mrtav, sav je u krvi i pitao ga za pomoć. Šokirani susjed pošao je s njim u njegovu obiteljsku kuću u Đurđenovcu nedaleko od Našica. U dnevnom boravku na ležaju potrbuške je ležao mrtav njegov otac (66).

Imao je razbijenu glavu i svuda okolo bilo je puno krvi. Susjed je odmah pozvao policiju i starijeg sina ubijenog muškarca.

SASLUŠAT ĆE GA Ubojstvo kod Našica: Policija privela sina mrtvog muškarca

- Šokirani smo. Najviše zbog toga što je policija nakon svega odvela u pritvor našeg susjeda. Ne možemo zamisliti da je ubio oca jer on baš nikad nije bio agresivan. Imao je duševnih problema odmalena. Završio je samo osnovnu školu jer više nije mogao, a jedno je vrijeme radio u DIK-u Đurđenovac. Nakon toga taj je mladić stalno bio u kući, šutljiv, povučen, pomalo utučen i depresivan. Ako bi i izašao iz kuće, to je bilo samo da prošeta po ulici ili bude malo na dvorištu. Volio je pomagati ocu. Kosio je travu, radio što je trebalo u hranjenju malo ovaca - kaže susjed Zdravko, koji je, kao i drugi mještani, ostao zatečen ovom tragedijom.

Ubijeni muškarac bio je zakonski skrbnik sinu, kojem je oduzeta poslovna sposobnost zbog duševne bolesti, pa je zbog toga i primao socijalnu naknadu. Otac i sin u kući su živjeli sami. Supruga ubijenog umrla je prije pet godina od tumora, a stariji sin se oženio i odselio.

- Naš susjed nije bio baš uzoran suprug i otac. Znao je popiti, a kad bi popio, bio je nezgodan, tukao bi malog sina po glavi. I sad kad mu je sin već odrastao čovjek, znao je na njega vikati i biti nasilan. Vjerujem da djetetu nije bilo lako - kaže drugi susjed.

Tijelo ubijenog odvezli su u Osijek na obdukciju, gdje će utvrditi kako je ubijen, a sina su odvezli na ispitivanje. Navodno se radi o udarcima čekićem u glavu. U međuvremenu njihova je kuća, mjesto zločina, zapečaćena i nitko u nju ne može ući.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ljubica ljubičica_1 19.02.2019.

    Što je u glavam ovakve djece.Mi smo svoje roditelje poštivali i nije nam palo napamet da napravimo im neko zlo.

  • 19.02.2019.

    Svaki dan stanovnik manje ?

  • adzicivi 19.02.2019.

    Opet romi u akciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare