To je to što me zanima!

Priveli osumnjičenike: Ovo su mladići upleteni u smrt zaštitara

Osumnjičeni su jutros dovedeni na ispitivanje u prostorije Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu
Vidi originalni članak

Mladići upetljani u smrt zaštitara Hrvoja Zanatića na Savici privedeni su na ispitivanje.

Osumnjičenici koji su dovedeni pritvorskom nadzorniku, danas će u prijepodnevnim satima biti ispitani od strane dežurnog zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, javlja Ured Županijskog državnog odvjetnika.

STRAVA NA SAVICI Mladići upleteni u ubojstvo zaštitara su BBB-ovci, poznati policiji po nasilju, krađi, drogi...

Nakon ispitivanja okrivljenika Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavit će priopćenje na web stranicama državnog odvjetništva, navode dalje.

Podsjetimo, Hrvoje koji je radio u kasinu u subotu oko 4:30 se sukobio prvo verbalno, a zatim i fizički s trojicom napadača koji su se bacili u bijeg.

- Trojac je radio nemir u poslovnici. Svađali su se s djelatnicom i onda se u to umiješao Hrvoje koji je samo radio svoj posao. Tu je nastala tučnjava, a Hrvoje je nakon svega bio dobro. Zatim je izašao iz kasina nakon pola sata i samo se srušio na pod. Glavom je udario u stepenicu, a krv mu je tekla iz glave. Napadači su već otišli, a po njega je došla hitna - rekao je svjedok nemilog događaja.

SMRT ZAŠTITARA U ZAGREBU Predao se i treći osumnjičeni za napad na zaštitara u automat klubu. Najmlađi ima 22 godine

Zaštitar se nakon udarca podigao, a Hitna je pozvana pola sata nakon incidenta. Hrvoje je preminuo u kolima hitne pomoći na putu do bolnice. Više pročitajte OVDJE.

Osumnjičenima se na teret stavlja članak 120. kaznenog zakona točnije nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim ishodom, a na policiji u koju su se sami došli prijaviti nepunih 12 sati od nemilog događaja, branili su se šutnjom.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • rpesevski56 07.09.2022.

    Hitna je pozvana pola sata nakon incidenta.To ne mogu stvarno shvatiti. Pad na ostar brid stepenice ima efekt kao udarac sjekirom po glavi, nema cekanja s hitnom pomoći.

  • noky security 05.09.2022.

    olos ne moze nigdar biti covjek uvijek ostaje olos

  • 🇭🇷KING 05.09.2022.

    Decki..... Za vas nemam empatije... Ali unistili ste tri obitelji... Vase roditelje.... Roditelje od zastitara (pokoj mu dusi)... I zenu I djecu od zastitara..... To sto ste napravili I njegovoj obitelji I VASIM majkama.... To vam je kazna koju odradit nikada necete... Vjerujte mi

Komentiraj...
Vidi sve komentare