To je to što me zanima!

Priveli pet ljudi nakon nestanka djevojčice Vanje (14) u Sjevernoj Makedoniji: 'Istraga je u tijeku'

Za Vanjom Gjorčevskom koja je nestala u ponedjeljak u Skopju raspisali su žutu međunarodnu Interpolovu tjeralicu, što znači da su sve policije članice Interpola dobile obavijest
Vidi originalni članak

Pet osoba privedeno je kasno sinoć zbog nestanka Vanje Gjorčevska (14), istraga je u tijeku, ali se u interesu istrage ne može dati više informacija, rekao je danas ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski, piše Kurir.

MAKEDONIJA NA NOGAMA Vanja (14) nestala je na putu do škole. Traži je i Interpol, mama očajna: Mislim da su je oteli!

Bivši načelnik MUP-a Ljubomir Đurčevski izrazio je zabrinutost zbog situacije. Istaknuo je kako istragu treba nastaviti u smjeru i na mjestima gdje je posljednji put viđena, kao i s osobama koje su bile u kontaktu s njom, kako bi se informacije ponovno provjerile.

Za Vanjom Gjorčevskom, koja je nestala u ponedjeljak u Skopju, raspisali su žutu međunarodnu Interpolovu tjeralicu, što znači da su sve policije članice Interpola dobile obavijest, u slučaju da se 14-godišnja djevojčica više ne nalazi u Makedoniji.

32. OBLJETNICA ZLOČINA FHP od institucija Srbije zatražio odlučnu potragu za nestalima i poštivanje žrtava Ovčare

Cijela regija uključila se u potragu za Vanjom koja je nestala 27. studenog ujutro u 7.20 sati na putu prema školi. Već u 7.35 nisu joj mogli locirati mobitel, posljednji signal uhvatili su na Bulevaru Partizanske odeje. Od tada curici nema ni traga.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 03.12.2023.

    Ni prva ni zadnja koja je tako nestala. Kad puštaju cure same da idu bez  pratnje. 

  • Prekobicnjak 02.12.2023.

    nije Nada nego Vanja

  • Perpetua 02.12.2023.

    Nadam se da ce se vratiti doma ziva i zdrava

Komentiraj...
Vidi sve komentare