To je to što me zanima!

Slučaj Končar: U pritvoru će odvjetnik Hrvatin biti 30 dana

Osumnjičeni je suvlasnik rovinjske agencije za nekretnine Icarus zajedno s Borisom Sorgom, a sumnjiče ih kako su oštetili Danka Končara i njegovu tvrtku Kermas
Vidi originalni članak

Željana Hrvatina, jednog od osumnjičenika u 'slučaju Končar' priveli su u istražni centar Županijskog suda u Puli u utorak ujutro oko 9 sati. Policiji je Hrvatin bio nedostupan navodno zbog službenog puta u Mađarsku. Prema nekim informacijama, u ponedjeljak se sam javio u policiju.

Nakon Hrvatina je u zgradu suda došao i njegov odvjetnik, Predrag Jošanović. Državno odvjetništvo je i za Hrvatina zatražilo zadržavanje u pritvoru, a terete ga za kazneno djelo poticanje na zlouporabu položaja. Osumnjičeni je suvlasnik rovinjske agencije za nekretnine Icarus zajedno s  Borisom Sorgom, a obojicu sumnjiče kako su s Vinkom Cetinski, Gordanom Dobrovićem i Željkom Bilićem oštetili Danka Končara i njegovu tvrtku Kermas za devet milijuna kuna.

Hrvatinu su nakon ispitivanja u istražnom centru odredili mjesec dana pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • head1100 12.04.2011.

    Sada sam tek ustvari svatio kome Toni Cetinski pjeva onu pjesmu " Blago onom tko te ima ... ". , pa mami svojoj , ima mama punu kesu , hehehehe

  • mellifera196666 12.04.2011.

    Najdegutantnije je bilo vidjeti policajce kako nose skupe torbice lopovicama,ponižavajuće do boli,zar policija zato postoji?

  • zvrcko 12.04.2011.

    Čovjek se smije...Znači dobru lovicu je dignul.

Komentiraj...
Vidi sve komentare