To je to što me zanima!

Priveli troje ljudi: Prosvjedovali protiv 5G, Billa Gatesa i mjera

U petak oko 11.10 sati  na riječkom Korzu okupilo 20 osoba u mirnom prosvjedu protiv mjera i odluka koje se donose u borbi protiv aktualne zaraze Covid-19
Vidi originalni članak

Manji broj ljudi okupio se danas na riječkom Korzu kako bi prosvjedovali protiv uvođenja 5G mobilne mreže, osnivača Microsofta i filantropa Billa Gatesa te mjera nacionalnog Stožera civilne zaštite za suzbijanje epidemije koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Lažne teorije o 5G mreži

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvjesili su transparente: "Mjere Stožera ne spašavaju nego ubijaju", "Tražimo trenutno ukidanje svih apsurdnih mjera", "Stop 5G", "Dosta nam je više laži i obmane", te "Nećemo ID 2020 deBilla Gatesa".

- Protestiramo protiv totalitarističkog režima. Želimo da se vrati sve u normalu, da se umjetno stvoren virus prizna i da se prestane uvodit 5G mreža - poručili su prosvjednici iz građanska inicijativa.

Iz PU primorsko goranske doznajemo kako prosvjed nije bio prijavljen te kako je troje prosvjednika, uz negodovanje i povike prisutnih privedeno.

OD AMSTERDAMA SVE DO BIBINJA Lude teorije zavjere: 5G urota, Bill Gates, pandemija korone...

-  Danas oko 11.10 sati  na riječkom Korzu okupilo 20 osoba u mirnom prosvjedu protiv mjera i odluka koje se donose u borbi protiv aktualne zaraze Covid-19.

Riječ je o okupljanju koje organizatori nisu prijavili policiji, već su poziv za istim objavili na jednoj od društvenih mreža. 
Prilikom provjere, policijskim službenicima troje prosvjednika, od kojih je jedna žena, nisu htjeli pokazati osobne dokumente na uvid pa ih je policija privela u službene policijske prostorije - izvijestila je riječka policija. 

HAKOM TVRDI: 'Ne postoji veza između 5G i širenja zaraze korona virusom'

Po utvrđivanju identiteta, 51-godišnjakinja je otpuštena iz prostora IPP Rijeka uz prekršajni nalog u skraćenim postupku, a u skladu sa Zakonom o osobnoj iskaznici. 

Nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 45 i 54 godina, još uvijek traje postupanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice o ovom događaju. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bezosjecajni_gad 02.05.2020.

    Na jucerasnjim demonstracijama u Njemackoj policija je stala na stranu naroda i protiv sistema. Na zgradi München Rathaus nije vise njemacka nego je americka zastava. SHAEF snage preuzimaju i oslobadjaju Njemacku od sadasnjeg sistema. Od 9.5.2020 Bundes Republik Deutschland isluzbeno vise ne postoji. Ovo je pocetak nezaustavljivog rolanja koje ce utjecati i na Hrvatsku. Ako nema Njemacke kakva je bila, ima li EU sanse da opstane? Sta je HR bez EU? Da li je ovo sansa da konacno Hrvatska bude samostalna i neovisna kao nikada prije?

  • 01.05.2020.

    Podrska ljudi, istina ce izac na sunce siguran sam!!

  • hebi im mater 01.05.2020.

    Korona je prevara povjesti nadam se da ce platiti za to krvavim mukama

Komentiraj...
Vidi sve komentare