To je to što me zanima!

Barku zavezao za trajekt, htio bezbrižno stići do Makarske...

Bračanin Ivica Štambuk sa psom Reksom barkom često putuje na obalu. U utorak ujutro se privezao za trajekt, ali su ga prevrnuli valovi kad je brod pokrenuo motore
Vidi originalni članak

Posada trajekta Pelješčanka je u utorak ujutro pri prvom isplovljavanju iz luke Sumartin iz mora izvukla Bračanina Ivicu Štambuka i njegovog psa, labradora Reksa, piše Slobodna Dalmacija. Štambuk s psom često svojom barkom sam plovi od Brača do Makarske. Ovog  jutra je barku potajice privezao za trajekt, no zbog velikih valova koje su podigli snažni motori Pelješčanke barka se prevrnula i malu dvočlanu 'posadu' bacila u more. Navodno ga je trajekt i vukao dio puta. Posada trajekta je odmah Štambuka i psa izvukla na sigurno. Muškarcu su dali suhu odjeću, a psa su odvezli u šinteraj u Makarskoj. Hitna pomoć muškarca je zbog pothlađenosti prevezla u splitski KBC te se nalazi na intenzivnoj njezi plućnog odjela. Po labaradora Reksa došla je sestra promrzlog Bračanina. 

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 35

  • JerkoKC 02.02.2011.

    Kako se Bračanin tušira?Zapali šumu,onda zave kanadera.

  • irinn 02.02.2011.

    Bračanina zabolio zub,i danima ga boli.,Nailazi mu prijatelj te mu se ovaj požali kako ga boli zub.Prijatelj ga pita,što ne ide zubaru? Na to će bračanin;"A ne,ne,za dvije godine će i moj sin biti zubar!

  • p i j e v a c 02.02.2011.

    ovo je za "vjerovali ili ne",jer bračanin nije mlad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare