To je to što me zanima!

Policija i USKOK uhitili 37 ljudi, među njima je 11 policajaca

Policajci su prodavali informacije vezane uz akcije prometne policije. Sumnja se da su za novac 'cinkali' velikim prijevoznicima kad će i gdje policija provoditi kontrole
Vidi originalni članak

U PU bjelovarsko-bilogorskoj, koprivničko-križevačkoj, virovitičko-podravskoj, požeško-slavonskoj i međimurskoj uhitili su 11 policajaca i 26 vlasnika tvrtki i obrta koji se bave autoprijevozništvom. Policajce terete za primanje mita i zloporabu položaja i ovlasti, a autoprijevoznike za davanje mita i poticanje na zloporabu.

Kako doznajemo, policajci su unaprijed s obrtnicima dogovorili da će ih obavijestiti o svakoj planiranoj akciji kontrole prometa. Autoprijevoznike je najviše zanimala kontrola pretovara kamiona, za što su uhićeni policajci dobivali dodatne novčane nagrade. Tako su mnoge policijske akcije propale jer su unaprijed bile razotkrivene. Uhićene su prebacili u USKOK u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • krapinek 30.10.2012.

    načelnik pu bjelovarsko-bilogorske na vrijeme je maknut za načelnika pu krpinko-zagorske. zanimljivo

  • Pravo Prevaren 30.10.2012.

    Tresla se gora rodio se miš....kao i obično kod nas u Hrvatdžikistanu...tako će i ovo završiti...:(((((((((((

  • Capafiori 30.10.2012.

    Kako je samo jaka i hrabra ta naša policija i uskoci: čiste u svojim redovima, a od građana traže suradnju za otkrivanje pljačkaša apoteke! Komedijaši i besposličari našli način za zabavljati naciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare