To je to što me zanima!

Priznao da je oprao 47 milijuna kuna pa ga pustili iz pritvora?

Svetislav Josimović, osumnjičen da je organizirao skupinu koja je preko lažnih poduzeća i fiktivnih ugovora izvukla 47 milijuna kuna, pušten je iz istražnog zatvora tjedan dana nakon uhićenja
Vidi originalni članak

Svetislav Josimović, osumnjičen da je organizirao skupinu koja je preko lažnih poduzeća i fiktivnih ugovora izvukla 47 milijuna kuna, pušten je iz istražnog zatvora tjedan dana nakon uhićenja, piše Večernji list. 

Njegovo puštanje, kako se neslužbeno doznaje, tražio je Uskok. To bi trebalo značiti da je Joksimović priznao sve za što ga se tereti. U skupni osumnjičenih bilo je njih 21, a pritvoreno ih je 16. Josimović je iz Remetinca izašao 7. veljače, a pritvoren je 1. veljače. Među poduzećima iz kojih je novac izvučen bili su Westgate i Oktal Pharm, ali i tvrtka Napredni modeli, koja je radila kampanju za HDZ.     

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kesni 20.02.2017.

    zivila nam pravedna rvacka

  • Lun@ 777 20.02.2017.

    Eto jedni za dvije šnite salamice dobijaju momentalni otkaz, a ovi drpili 47 milijuna kuna pa ih puštaju na slobodu. Poanta je vjerojatno, ako već kradeš onda ukradi vjerodostojno, puno, pa ako još imaš zaleđe u nekoj stranci, puštanje ti je zagarantirano. No, ipak se nadam da će odgovarati na Sudu, i da će vratiti ukradeno. Sudstvo je na potezu.

  • Slusaj mene radi kako znas 20.02.2017.

    Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare