To je to što me zanima!

Prljava kampanja: Sarah Palin je baka svome sinu!?

Internetski mediji zapanjili su javnost navodima da je kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a baka, a ne majka 4-mjesečnog dječačića Triga
Vidi originalni članak

Internet-siteovi koji tvrde kako je potpredsjednička kandidatkinja Republikanske stranke Sarah Palin ustvari baka 4-mjesečnog dječaka Triga, za kojeg tvrdi da je njezin sin, tvrdnje potkrepljuju fotografijama snimljenima u vrijeme kada je Palin bila u 7. mjesecu trudnoće. Navode kako se na njima ne vidi da je Palin trudna, a i sumnjivo im je što je guvernerka Aljaske tri dana nakon porođaja došla na posao. Autori tih tekstova, naime, tvrde kako je Trigova majka ustvari 17-godišnja kćerka Sarah Palin - Bristol.
Iz republikanskog izbornog stožera to demantiraju, uz obrazloženje kako postoje fotografije trudne Palin, a tračeve puštene u javnost nazivaju prljavom predizbornom kampanjom. Kontroverzna potpredsjednička kandidatkinja republikanaca na udaru kritika se našla od trenutka kada je proglašena McCainovom zamjenicom. Njeni protivnici tvrde kako Palin kao guvernerka države s manje od 700.000 stanovnika nema dovoljno iskustva za takav posao. U tekstovima je nazivaju i provincijalkom jer je nakon vikend-posjeta Pittsburghu kazala: "Divno je vidjeti i druge dijelove države".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_2971 01.09.2008.

    čim je republikanka znači da nije baš čista... Obama rules...

  • fulltimemom 01.09.2008.

    a i da mu je baka,nije toliko blesava da bi 3 dana nakon \"poroda\" dosla na posao...

  • balun 01.09.2008.

    Nisam skužio, čija je ljubavnica, Mc Caina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare