To je to što me zanima!

Prnjat poručio: Nisam Escobar, on je bio ubojica, a ja to nisam

Prenio sam mu sve što pišu hrvatski mediji i on nikako ne želi da ga se povezuje s Escobarom jer se radilo o čovjeku koji je bio višestruki ubojica, prenio je poruku Prnjatov odvjetnik
Vidi originalni članak

Stjepan Prnjat, prozvan i hrvatskim Escobarom, koji je uhićen prošlog tjedna u međunarodnoj policijskoj akciji Nana u sklopu koje je u kontejneru u riječkoj luci pronađeno 100 kilograma kokaina, preko svojeg je ljubljanskog odvjetnika poručio kako nikako ne želi da ga se povezuje s poznatim kolumbijskim narko šefom Pablom Escobarom jer je 'riječ o čovjeku koji je bio višestruki ubojica' što on, tvrdi, nikako nije. 

ALI OČITO NIJE UPALILO... Hrvatski Escobar u talijanskom zatvoru bio na 'radnoj terapiji'

- Prenio sam mu sve što pišu hrvatski mediji i on nikako ne želi da ga se povezuje s Escobarom jer se radilo o čovjeku koji je bio višestruki ubojica i smatra da se protiv njega vodi i medijska hajka. On je bio osuđen zbog droge i tu je kaznu odslužio - rekao je za Jutarnji list odvjetnik Luka Fabiani. 

NITKO KAO MOURA Filmski fenomen: Svatko želi biti narkobos Pablo Escobar

Odvjetnik je istaknuo kako u spisu nema niti jednog dokaza koji Prnjata povezuje s  kokainom zaplijenjenim u Rijeci. Spis ne sadrži, ističe Fabiani, niti riječ o snimcima razgovora koje je snimio USKOK niti spominje da je Prnjat uhićen u ljubljanskom hotelu Union u središtu grada. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Mauritius 16.03.2018.

    Ne rise kriminalcu jedan bijedni olosu jedan..... upoznat sam sa osobama puput tebe....

  • Fantom9 14.03.2018.

    Nije kriv

  • listovača 13.03.2018.

    Prodaješ narkotike!Ubojica si najgore vrste,točka.Više poštujem ubojicu koji zakolje čovjeka nego tebe.Ti si smeće ljudskog izmeta.Najbolje što možeš uraditi je da si oduzmeš svoj jadni i nepotrebni život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare