To je to što me zanima!

Problemi s obračunom: Plaće kasne svima, samo ne ministru

Djelatnici bivšeg inspektorata, koji također čekaju plaću, kažnjavaju poduzetnike koji ne isplaćuju plaće na vrijeme pa se pitaju: "Kome da se mi obratimo?"
Vidi originalni članak

Djelatnici državnih i javnih službi do srijede nisu primili plaću, osim Mrsićevih zaposlenika u Ministarstvu rada. Probleme stvara centralni obračun plaća.

- Jako su se loše pripremili za novi sustav obračuna. Ljude taj dio ne zanima jer moraju platiti kredite i račune - rekao je Siniša Kuhar iz Sindikata državnih službi

Iz Ministarstva pravosuđa najavili su da će njihovim djelatnicima isplatiti do 15. siječnja, a do danas su trebale sjesti plaće i svima ostalima. 

Djelatnici bivšeg inspektorata, koji također čekaju plaću, svaki dan kažnjavaju poduzetnike koji ne isplaćuju plaće na vrijeme pa se pitaju: "Kome da se mi obratimo da nam ‘utjera’ plaću? Da prijavimo sami sebe?".

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Renavoid 16.01.2014.

    mrsić odlično radi svoj posao ..... prvo je uveo robovlasništvo za mlade ljude nakon fakulteta, a sad će nas malo po malo naviknuti da država ne treba plaču isplačivati na vrijeme .... genijalac koji nije sposoban ustrojiti obično računovodstvo ..... što se nisam rodio gluplji pa da i ja imam šanse postati ministar ....

  • Halo Bing, kako brat 16.01.2014.

    SATIRA - Antonio Rikardo Mrsić, praunuk Miranda Mrsića, koji će se roditi 2035. godine imenovan je ravnateljem Zavoda za zapošljavanje RH. Antonio Rikardo Mrsić je na ovu dužnost došao zahvaljujući svom budućem iskustvu i obrazovanju koje će kroz nekoliko desetljeća steći na megatrend sveučilištu. "Antonio Rikardo Mrsić je najbolji čovjek za ovu dužnost, i očekujemo da će HR Zavod za zapošljavanje dovesti u red, čim njegovi roditelji dobiju ideju da ga imaju, rodi se, odraste, i završi Megatrend za nekih tridesetak godina". Rekao je Mirando Mrsić, budući pradjed Antonija Rikarda, i ministar u vladi RH, te je dodao - "Mi smo ga naravno pokušali odvratiti od politike, jer je to težak posao, ali ne može se protiv sudbine". Zaposlenici Hr zavoda za zapošljavanje, popularno zvanog ,, burza, kao i 400000 HR korisnika njihovih usluga, kažu da su zadovoljni novoizabranim ravnateljem uz nadu da činjenica da još nije rođen neće predstavljati problem. Šanse da bude gori od sadašnjeg ravnatelja su fifti-fifti. Ne znam kako vi, ali mi mislimo da su to odlični izgledi – kaže jedan od zaposlenika Hr zavoda za zapošljavanje koji je želio ostati anoniman, te dodao – "Siguran sam da će budući Mrsić biti sjajno djete, mladić, pa potom i čovjek. Što kaže naš narod – iver ne pada daleko od klade, kladinog oca i kladinog djeda" .

  • marnik009 15.01.2014.

    Eh, kak vam nije jasno. Prvo se isplaćuje one velike plaće pa onda manje, a za one minimalne je uvjet ako ostane šta sredstava u kasi..((;;,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare