To je to što me zanima!

Probudio ih dim pa završili u bolnici, policija utvrđuje sve okolnosti nastanka požara

Uz to vatra je zahvatila i prostorije dva susjednog stana, u kojima su nastala određena oštećenja, a potom i krovište hodnika i stepenište trećeg kata zgrade. Uslijed gašenja požara došlo je i do oštećenja stana...
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija jutros oko 3.30 sati zaprimila dojavu o zadimljenju stana u Mužinima kraj Žminja. Dvije su osobe zbog otežanog disanja hitno prevezene u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da nisu ozlijeđene. Policijski službenici će tijekom današnjeg dana u suradnji s inspektorom zaštite od požara obaviti očevid.

Paralelno s tim događajem, policija je zajedno sa inspektorom zaštite od požara riješila i očevid paleža stana u Labinu. Utvrđeno je da je 14. veljače oko 21.30 sati, na Titovom trgu došlo do požara u stanu na trećem katu zbog prijenosa topline s električne grijalice na pokrivač koji se zapalio. Vatra se ubrzo proširila te je u potpunosti izgorio sav namještaj. Uz to vatra je zahvatila i prostorije dva susjednog stana, u kojima  su nastala određena oštećenja, a potom i krovište hodnika i stepenište trećeg kata zgrade. 

Uslijed gašenja požara došlo je i do oštećenja stana koji se nalazi neposredno ispod stana u kojem je buknuo požar. Materijalna šteta koja je nastala vlasnicima i korisnicima stanova zasad nije poznata i tek se treba utvrditi. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare