To je to što me zanima!

"Pročelnica iz Rijeke više ne može biti članica SDP-a"

Na upit o SDP-ovoj pročelnici za sport Veri Begić Blečić koja je pijana izazvala nesreću u kojoj je na Istarskom ipsilonu poginuo 41-godišnjak, Bernardić kaže da se brzo reagiralo da je ona udaljena s posla
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić je u petak bio u Novoj Gradiški gdje je dao izjavu za medije o trzavicama u SDP-u, problemu u zdravstvu te o SDP-ovoj pročelnici za sport Grada Rijeke koja je izazvala prometnu nesreću sa smrtnim ishodom.

STRAŠNA NESREĆA U ISTRI Vozila pijana: Pročelnica dobila mjesec dana istražnog zatvora

- Ova Vlada se često voli pozivati na europske vrijednosti. Da je tako, ministar Kujundžić bi trebao dati neopozivu ostavku - rekao je Bernardić o tragediji u Zaprešiću i o stanju u zdravstvu. Izrazio je i sućut obitelji preminulog Mattea Ružića.

BILA I NA OLIMPIJADI Pročelnica skrivila nesreću, prije bila uspješna atletičarka

Bernardić kaže da treba uvesti helikoptersku službu kako bi se unesrećeni spašavali unutar 'zlatnog sata'.

Na upit o SDP-ovoj riječkoj pročelnici za sport Veri Begić Blečić koja je u pijanom stanju izazvala prometnu nesreću u kojoj je na Istarskom ipsilonu poginuo 41-godišnjak, Bernardić je rekao da pročelnica više ne može biti članica SDP-a. Rekao je da je najvažnije da je promptno reagirano te da je pročelnica udaljena s posla.

SKRIVILA SMRT U PROMETNOJ Pročelnica je već vozila pijana: 'Ma pokrit ću se po ušima...'

Bernardić je komentirao i nezadovoljnike u SDP-u. Poručio je da su to pokušaji puča te da je SDP žilava stranka, javlja Tportal.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • 22.08.2018.

    Žalosno , kako lagano u SDP se odriču svojih članova .Ona sada sjedi u zatvoru , pod stresom , očajna, pod tabletama on je se odriče. Zar ne bi bilo humanije da je posjete , donesu nešto voća i cigarete i malo utješe.

  • LANA555 18.08.2018.

    Pa to je Bero logično da ste eto morali donjet tu odluku koja je trebala bit odavno .Koja sramota da tek sad je miču .

  • ilmare 18.08.2018.

    Tko prije iz SDP-a ,Bero ?Ti ili pročelnica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare