Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pročelnica skrivila nesreću, prije bila uspješna atletičarka

Vera Begić Blečić, članica riječkog SDP-a prije politike bila je uspješna atletičarka koja je dva puta sudjelovala u Olimpijskim igrama u disciplini bacanja diska. Rođena je u Rijeci 17. ožujka 1982. u sportskoj obitelji

atletika
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
84 komentara

Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu sa smrtnim posljedicama koju je u srijedu navečer pod utjecajem alkohola skrivila riječka pročelnica za sport Vera Begić Blečić, nije njezina prva nesreća koju je izazvala pod utjecajem alkohola. Begić Blečić prošle je godine izazvala sudar i potom pobjegla s mjesta nesreće.

Tada je izjavila kako se bila vratila na mjesto nesreće, ali tvrdila da ondje nije zatekla vozačicu s kojom se sudarila.

SKRIVILA SMRT U PROMETNOJ Pročelnica je već vozila pijana: 'Ma pokrit ću se po ušima...'

Članica riječkog SDP-a prije politike bila je uspješna atletičarka koja je dva puta sudjelovala u Olimpijskim igrama u disciplini bacanja diska. Rođena je u Rijeci 17. ožujka 1982. godine u sportskoj obitelji. Disk je uzela u ruke već u 12. godini, a čak 21 put obarala je hrvatski rekord u bacanju diska, od čega deset puta u seniorskoj konkurenciji, piše Jutarnji list

Begić Blečić prva je hrvatska bacačica diska koja je prebacila 60 metara, a bila je 12 godina zaredom prvakinja Hrvatske u bacanju diska. Njezin najbolji rezultat od 61,52 metra bacila je u svibnju 2009. godine u Baru, u Crnoj Gori.

Nastupila je na pet Univerzijada, a najbolji rezultati su joj 4. mjesto 2007. u Bangkoku i 2009. u Beogradu.

Možda vas zanima i ovo:
Message