To je to što me zanima!

Pročelnica skrivila nesreću, prije bila uspješna atletičarka

Vera Begić Blečić, članica riječkog SDP-a prije politike bila je uspješna atletičarka koja je dva puta sudjelovala u Olimpijskim igrama u disciplini bacanja diska. Rođena je u Rijeci 17. ožujka 1982. u sportskoj obitelji
Vidi originalni članak

Prometna nesreća na Istarskom ipsilonu sa smrtnim posljedicama koju je u srijedu navečer pod utjecajem alkohola skrivila riječka pročelnica za sport Vera Begić Blečić, nije njezina prva nesreća koju je izazvala pod utjecajem alkohola. Begić Blečić prošle je godine izazvala sudar i potom pobjegla s mjesta nesreće.

Tada je izjavila kako se bila vratila na mjesto nesreće, ali tvrdila da ondje nije zatekla vozačicu s kojom se sudarila.

SKRIVILA SMRT U PROMETNOJ Pročelnica je već vozila pijana: 'Ma pokrit ću se po ušima...'

Članica riječkog SDP-a prije politike bila je uspješna atletičarka koja je dva puta sudjelovala u Olimpijskim igrama u disciplini bacanja diska. Rođena je u Rijeci 17. ožujka 1982. godine u sportskoj obitelji. Disk je uzela u ruke već u 12. godini, a čak 21 put obarala je hrvatski rekord u bacanju diska, od čega deset puta u seniorskoj konkurenciji, piše Jutarnji list

Begić Blečić prva je hrvatska bacačica diska koja je prebacila 60 metara, a bila je 12 godina zaredom prvakinja Hrvatske u bacanju diska. Njezin najbolji rezultat od 61,52 metra bacila je u svibnju 2009. godine u Baru, u Crnoj Gori.

Nastupila je na pet Univerzijada, a najbolji rezultati su joj 4. mjesto 2007. u Bangkoku i 2009. u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • sjever s 17.08.2018.

    Pijana kravetina fuj,nema obraza sama otic s funkcije.

  • centarfor 17.08.2018.

    Zašto bi joj bila oduzeta vozačka nakon prvog bijega. Učila je na primjeru hrvatske reprezentativke u rukometu, , koja je pijana u 7 ujutro, u Zagrebu, pogazila ženu na zebri koja je tek izišla iz tramvaja i naravno pobjegla. I nikome ništa. To se je dogodilo prije 2 godine Oslobođena (uvjetna kazna) je i nije odslužila ni dana zatvora. Dapače kao zaslužna sportašica već slijedeći mjesec je igrala za reprezentaciju. Da je ona onda kažnjena onda vjerojatno ova pijandura ne bi sjela za volan toliko naroljana.

  • 17.08.2018.

    Čekam da vidim tko će biti njen nasljednik u fotelji, sad će Obi naći nekog izbacivača ili slično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare