To je to što me zanima!

Finale je u Zagrebu na javnim mjestima gledalo 35.000 ljudi!

Tijekom finalne utakmice Svjetskog prvenstva, policija je zabilježila nekoliko oštećenja automobila, a nekoliko osoba je privedeno zbog pirotehnike i narušavanja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Finalnu utakmicu između Hrvatske i Francuske u Zagrebu je na više javnih mjesta pratilo 35.000 ljudi, procijenila je zagrebačka policija, koja je pritom zabilježila nekoliko oštećenja automobila te u Zaprešiću privela nekoliko osoba zbog upotrebe pirotehnike i narušavanje javnog reda i mira.

Finalnu nogometnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske navijači su pratili na brojnim javnim mjestima i kafićima.

ERUPCIJA NASILJA Neredi i pljačke u Francuskoj nakon pobjede: Dvoje poginulih

Na zagrebačkom području praćenje nogometne utakmice bilo je organizirano na Trgu bana Jelačića, Strossmayerovom trgu, u Travnom i u Zaprešiću na Trgu Ivana Pavla II., na kojima je po policijskoj procijeni ukupno bilo prisutno oko 35.000 posjetitelja.

SLAVIMO SJAJNE VATRENE Spektakl u Moskvi: Ovako su Hrvati navijali i nakon finala

Tijekom osiguranja u Zagrebu, za vrijeme i nakon odigrane utakmice policija je zabilježila četiri oštećenja osobnih automobila i rolete na kući radi uporabe pirotehnike, dok je u Zaprešiću u policijsku postaju dovedeno pet osoba zbog zlouporabe pirotehničkih sredstava i narušavanja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KALIMERO 18.07.2018.

    Ah te procjene ... uvijek smanje broj .. ipak nas ima više ... puno više 😉

  • zeljkopž 17.07.2018.

    Ovo jučer u Zagrebu... fešta domoljublja i hrvatstva, jućer u ZG jasno je pokazala što narod misli.... Hrvatske zastave svuda. Izseljena Hrvatska, domaći, bosanski Hrvati zajedno. Milina. Neka pati koga smeta, a ima ih. Zatim Hrvatska predsjednica. Prva osoba na toj dužnosti, nakon Franje Tuđmana koja voli Hrvatsku i radi za nju! 80% svjetskih medija sada piše s poštovanjem i izuzetno pozitivno o njoj. A hejteri neka se pjene.

  • l2u1k3a9s7 16.07.2018.

    Mislim da ste izostavili jednu nulu, toliko je gledalo u mom selu, 350 tisuca je pravi broj ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare