To je to što me zanima!

Prodavala je lažne tenisice i na tome zaradila 1,8 milijuna kn

Osumnjičena je tenisice na prodaju nudila preko internet stranica, a kupci, kojima je poslala oko šest tisuća paketa, robu su naručivali iz cijele Hrvatske
Vidi originalni članak

Kriminalističko istraživanje provedeno je nad dvoje hrvatskih državljana starosti 27 i 28 godina zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela povreda žiga. Utvrđeno je da je prodajom lažnih marki u razdoblju od 2014. do svibnja 2019. godine pribavljena protupravna materijalna korist u iznosu većem od 1.788.000,00 kuna - rekao je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije predstavnik Sektora kriminalističke policije PU primorsko-goranske, Ivica Kostelac.

Policija je također pronašla i predmete povezane s počinjenjem kaznenog djela: prijenosno računalo, tablet,  mobitele, pvc omote pripremljenih pošiljaka tenisica, novac u iznosu od oko 37.000 kuna i raznu dokumentaciju.  

Osim toga oduzeta su i 63 paketa koje je Goranka predala na otpremu, ali isto tako i nekoliko nepreuzetih pošiljaka koje su joj se vratile, a u kojima je bilo ukupno 89 pari tenisica za koje se osnovano sumnja da su krivotvorine gore navedenih marki. 

Osumnjičena je tenisice na prodaju nudila preko internet stranica, a kupci, kojima je poslala oko šest tisuća paketa, robu su naručivali iz cijele Hrvatske.

Osumnjičena je prijavljena  mjerodavnom državnog odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela povreda žiga, a 28-godišnjak za pomaganje.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 02.07.2019.

    Srami te se vi koji ste ju uhapsili.Lovro ,Sanader ,Mamić, Ježić i ostali slobodno šeću i nikom ništa.

  • 02.07.2019.

    Žena je izgleda bila konkurencija nekom hadezenjari i ovaj ju je prijavio. Samo HDZ smije krasti i muljati, ostalima je to zabranjeno. Koja jadna i bijedna država.

  • 02.07.2019.

    Niste kuscevica priveli on i dalje milione marise jeste jaka vlast svaka cast gospodi samo nastavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare