To je to što me zanima!

Produljili su mu pritvor jer je nožem izbo mladića (17)

Josip V. (24) se u svibnju na proslavi rođendana posvađao s mladićem (17). Nakon prepirke pijan je otišao kući i vratio se s nožem te ga izbo
Vidi originalni članak

Vijeće za mladež bjelovarskog Županijskog suda u srijedu je produljilo pritvor Josipu V. (24) iz Uljanika nadomak Daruvaru. Terete ga za pokušaj teškog ubojstva 17-godišnjeg sumještanina. Optuženi je na rođendanskoj proslavi 15. svibnja ove godine oko 2 sata ujutro nakon prepirke dva puta ubo kuhinjskim nožem mladića čiji je brat slavio rođendan. Josip je pijan došao nepozvan na rođendan. Nakon svađe otišao je kući i vratio se s nožem. Dvojica gostiju prekinuli su njegov ubilački pohod i oduzeli mu nož. On je nakon toga pobjegao. Policija ga je pronašla u njegov kući i uhitila. Josipu su izmjerili 2,51 promila alkohola. Teško ranjenog mladića su s dvije ubodne rane u prsima prevezli u bjelovarsku Opću bolnicu, iz koje su ga nakon oporavka pustili kući. Josipu su produljili pitvor zbog straha da bi mogao dovršiti kazneno djelo ili počiniti još teže. Josip će početak suđenja dočekati u bjelovarskom zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zeljk0 14.07.2010.

    zadržali ga? ma dajte molim vas, on nikad nikog nebi....trijezan... trebali ste ga pustit na slobodu kao i sve ostale kriminalce... se*em se na zakon Hrvatske države!

Komentiraj...
Vidi sve komentare