To je to što me zanima!

Profesor zagrebačke gimnazije koji je simulirao ejakulacije je dobio opomenu pred otkaz

Ravnatelj škole, nastavničko vijeće i školski odbor zaključili su kako je riječ o neprihvatljivom ponašanju, a ravnatelj škole je rekao kako se profesor svima ispričao
Vidi originalni članak

Profesor kemije elitne zagrebačke gimnazije koji je tijekom izvedbe pokusa pred učenicima 2. razreda simulirao ejakulaciju, ispuštajući neartikulirane zvukove i aludirajući na aferu Billa Clintona, bivšeg predsjednika SAD-a s njegovom nekadašnjem pripravnicom Monicom Lewinski, dobio je opomenu pred otkaz. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz to, za učenike koji su snimili cijelu situaciju neće biti sankcija jer je profesor dao privolu za snimanje pokusa koje izvodi u nastavi.

- Začepim, onda držim čepom... Gore... Dolje će postati vruće... Shake it, baby (protresi, dušo)... I'm shaking, sir...Oh, oh...C'mon baby...I'm Bill Clinton (Ja sam Bill Clinton)... Oh, Monica, Monica... - uzvikuje profesor na satu dok iz staklenke počinje curiti bijela tekućina. 

Ravnatelj škole, nastavničko vijeće i školski odbor zaključili su kako je riječ o neprihvatljivom ponašanju, a ravnatelj škole je rekao kako se profesor svima ispričao. 

ŠOKANTNA SNIMKA VIDEO Skandal u elitnoj ZG gimnaziji: Profesor simulirao ejakulaciju i vikao 'Bill Clinton!'

- Stručna služba naše škole pokrenula je nadzor nastave koji će biti nastavljen nakon proljetnih praznika, a i u stalnom je kontaktu i s učenicima za svaki vid pomoći koji im je potreban. Sam profesor je predložio da se osobno ispriča učenicima drugog razreda u kojemu se odvio neprimjereni događaj. Osobno sam prisustvovao njegovom prvom sljedećem satu i sve je bilo u redu - rekao je ravnatelj gimnazije za Jutarnji

Potvrdio je da sankcije za snimatelja događaja neće biti jer profesor prethodno dao privolu učenicima za snimanje pokusa koje izvodi u nastavi.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • symphonia-ix 24.05.2023.

    Ovo je za otkaz i psihijatriju

  • Beatrixx 08.04.2023.

    Danasnji klinci znaju za tu aferu?

  • Dr.Tuđman 08.04.2023.

    Profa otiđi do crkve tamo je besplatno...još i razdjeljak dobiješ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare