To je to što me zanima!

Progutao ga cijelog: Razrezali su pitona i izvukli mrtvo tijelo

Indonezija: Akbar Salubiro (25) je nestao u nedjelju navečer nakon što je otišao na plantažu palminog ulja. Počeli su ga tražiti. Pronašli su ga u pitonu dugom sedam metara
Vidi originalni članak

Mještani sela u Indoneziji su se šokirali nakon što su u sedam metara dugom pitonu našli mrtvog sumještanina. Akbar Salubiro (25) je nestao u nedjelju navečer nakon što je otišao na plantažu palminog ulja. Zabrinuti prijatelji i rođaci su sljedeću večer našli pitona koji se izvalio u vrtu mladića. Posumnjali su da je životinja Akbara ubila i progutala.

Njegova supruga je bila na putu i o svemu je saznala nakon što su objavljeni fotografije i video. Svjedoci kažu da su čuli povike noć prije nego je pronađen mrtav mladić. Kada su uhvatili zmiju, mještani su u njezinom trbuhu vidjeli čizme. Pitoni guše svoje žrtve, a nakon toga ih gutaju, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Lutak555 29.03.2017.

    Sav sam se najezio!! Ufff

  • Old Kresoje 29.03.2017.

    A jbg, mora i zmijurina nešto jesti. U ovom slućaju odabir obroka se pokazao lošim ( po zmiju kasnije) A koliko krokodili pojedu ljudi godišnje. Vjerovatno više od pitona.

  • MOC JE U ZNANJU 29.03.2017.

    Baš vala strava i užas .

Komentiraj...
Vidi sve komentare