To je to što me zanima!

Prolaznik našao pretučenog mladića (22), imao tri promila

Zagreb: Mladić ima potres mozga i frakturu pola lica. S njim će policajci razgovarati čim se otrijezni. Prolaznik ga je pronašao u Ilici u blizini noćnog kluba Ludnica
Vidi originalni članak

Pretučenog M.B. (22) u nedjelju između pet i šest sati našao je prolaznik u zagrebačkoj Ilici u blizini noćnog kluba Ludnica. Pretučeni mladić ima potres mozga i frakturu pola lica. Zagrebačka policija je izvijestila kako će s njim razgovarati nakon što se otrijezni. Mladić je, naime, imao tri promila alkohola.  

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nemac525 02.06.2011.

    a kaj se vi svi sad svađate? možda je baš mali provociro ili se nekaj desilo.to mi je najbolje.največi narkoman i i zlostavljač pogine i iduči dan u novinama svi pričaju kak je bio dobar svi su ga voljeti i tak.

  • viking-lover 30.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_89542 30.05.2011.

    joj nenica123 imaš praf..previše vas gušim moraliziranjem i nametanjem nekih vrijednosti, prepustit ću svoj vlast i vladanje nad vama nekome koga vi više respektirate...obrazovanijoj osobi, sa znanjem trij do četiri strana jezika..koji će vas odvesti u nove radne pobjede...koji će znati koliko je stai i speglati vam kojih 8 miliona eura i napustiti vas bez adekvatnog obrazloženja hahaha!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare