To je to što me zanima!

Proljetni snijeg u četvrtak ujutro zabijelio je Našice

Za sat vremena palo ga je oko pet centimetara. Prognostičari kažu da je padao i u Varaždinu te Osijeku. Promjenjivo vrijeme bit će do subote
Vidi originalni članak

Počeo je padati oko 10 sati. Nije prestajao, rekao nam je čitatelj 24sata Kristijan Broz, koji je u četvrtak snimio fotografije proljetnog snijega u Našicama.
- Isprva se nije primao na vlažnu podlogu, no već malo kasnije uhvatilo ga se pet centimetara na parkiranim automobilima - rekao nam Kristijan Broz.
- Snijeg je padao i u Varaždinu. Imamo dojave da je padao i u Osijeku. Proljetno promjenljivo vrijeme nije čudno - rekla nam je prognostičarka Meteocentra Josipa Milovac. Kaže da bi snijega moglo biti u petak u Lici i Gorskome kotaru, a u Zagrebu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj moglo bi biti susnježice. Na istoku Hrvatske bit će sunčano. Na Jadranu očekuju i olujnu buru, s tim da će na sjevernom biti sunčano, a u Dalmaciji oblačno. Na krajnjem jugu bit će kišovito. No na cijeloj će obali, previđaju prognostičari, biti sunčano od subote, a u cijeloj bi zemlji temperatura trebala rasti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare