To je to što me zanima!

Zagreb je u prometnoj blokadi: Velike gužve, sudari, prijetnje...

CENTAR 112 JE ZATRPAN POZIVIMA Zakrčene su sve glavne zagrebačke prometnice, a zbog prometnih nesreća i kvara semafora nastale su još veće gužve...
Vidi originalni članak

Zagrebački centar 112 zatrpan je pozivima zbog potpunog prometnog kolapsa u gradu. Zakrčene su sve glavne prometnice, a zbog prometnih nesreća i kvara semafora nastale su još veće gužve. Bilo je puno nervoze među vozačima, a prijavljene su i prijetnje. 

Nešto prije 12 sati na križanju Vukovarske i Držićeve ulice prizor koji se rijetko viđa. Kako nam javljaju čitatelji, na raskrižju je došlo do kvara na semaforu, a tada je nastao pravi kaos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svatko je imao svoju prometnu politiku, a svakim pomicanjem bilo je samo još gore. Svi su konstantno bili na trubi. Bilo je nepodnošljivo - kazao nam je čitatelj. 

Dodao je da su semafori proradili tek nešto prije 13 sati, ali ogromne kolone koje su nastale nisu se tako brzo raščistile.

- Kao da nam nije dovoljno što su ionako ogromne gužve svaki dan zbog nadolazećih blagdana. Muka mi je kad moram negdje s autom kroz grad. Samo nam je još i ovo trebalo - poručuje čitatelj. 

STANJE NA ZAGREBAČKIM CESTAMA U 14.30:

Prometne nesreće u Zagrebu:

  • Držićeva kod Folnegovićevog naselja - sudar dva auta
  • Ravnice - sudar dva auta
  • Križanje Oporovečke i Ljubijske - sudar
  • Križanje Hebrangove i Gundulićeve - nalet auta na biciklista
Idi na 24sata

Komentari 182

  • zgdrazen 24.12.2016.

    Ovisnici,bagra

  • nijetebriga 24.12.2016.

    Metropolcani su dokazali da ne znaju voziti ni kad semafori rade... Ne znam sto bi da uopce nema semafora, mozda bi prometnice ovak svaki dan izgledale..

  • anal_bleaching 23.12.2016.

    Kad stoka mora ici autom ko za kurac u shoping i na posao danas ,dok tramvaji zjape prazni a znaju da ce danas biti najgora guzva,gamad ko vas jebe guzvajte se kad ste glupi ko kurac

Komentiraj...
Vidi sve komentare