News

Komentari 182

Zagreb je u prometnoj blokadi: Velike gužve, sudari, prijetnje...

Zagreb je u prometnoj blokadi: Velike gužve, sudari, prijetnje...

CENTAR 112 JE ZATRPAN POZIVIMA Zakrčene su sve glavne zagrebačke prometnice, a zbog prometnih nesreća i kvara semafora nastale su još veće gužve...

Zagrebački centar 112 zatrpan je pozivima zbog potpunog prometnog kolapsa u gradu. Zakrčene su sve glavne prometnice, a zbog prometnih nesreća i kvara semafora nastale su još veće gužve. Bilo je puno nervoze među vozačima, a prijavljene su i prijetnje. 

Nešto prije 12 sati na križanju Vukovarske i Držićeve ulice prizor koji se rijetko viđa. Kako nam javljaju čitatelji, na raskrižju je došlo do kvara na semaforu, a tada je nastao pravi kaos.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svatko je imao svoju prometnu politiku, a svakim pomicanjem bilo je samo još gore. Svi su konstantno bili na trubi. Bilo je nepodnošljivo - kazao nam je čitatelj. 

Dodao je da su semafori proradili tek nešto prije 13 sati, ali ogromne kolone koje su nastale nisu se tako brzo raščistile.

- Kao da nam nije dovoljno što su ionako ogromne gužve svaki dan zbog nadolazećih blagdana. Muka mi je kad moram negdje s autom kroz grad. Samo nam je još i ovo trebalo - poručuje čitatelj. 

STANJE NA ZAGREBAČKIM CESTAMA U 14.30:

Prometne nesreće u Zagrebu:

Najčitaniji članci