To je to što me zanima!

Prometnom su prekršitelju oduzeli traktor, ide u zatvor na 15 dana, mora platiti 2.820 eura

Upravljao je neregistriranim i neosiguranim traktorom, prije položenog vozačkog ispita i za vrijeme dok mu je policijskim rješenjem ukinuta i oduzeta vozačka dozvola
Vidi originalni članak

Muškarac (53) kojeg je u srijedu u 12.13 sati u Lepavini na širem koprivničkom području zaustavila prometna policija u petak na odveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje je kažnjen zbog niza prekršaja.

Upravljao je neregistriranim i neosiguranim traktorom, prije položenog vozačkog ispita i za vrijeme dok mu je policijskim rješenjem ukinuta i oduzeta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova.

Povrh toga odbio se podvrgnuti alkotestu i uz sve to nije kod sebe imao ni osobnu iskaznicu. U žurnom prekršajnom postupku vozilo je trajno oduzeto u korist Republike Hrvatske, a vozač je odmah predan u zatvor na 15 dana i uz sve to kažnjen i novčanom kaznom od 2.820 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hercegGOVNA 24.03.2024.

    A Ukrajincima sta auto ostavi na autobusnoj stanici cili dan dok on uredno pije u kaficu to nikom nista a auto mu jerojatno nema ni osiguranje jer ko njih uopce privjerava

  • Korísníčko íme 23.03.2024.

    Heroj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare