To je to što me zanima!

Promijenili su mu terapiju: Od lijekova mu je bilo još lošije

Liječnici su navodno Ivi Sanaderu promijenili terapiju jer mu je dosadašnja čak pogoršavala stanje. U bolnici ga nisu mogle posjetiti supruga Mirjana i sestra
Vidi originalni članak

Stanje bivšeg premijera Ive Sanadera je stabilno, no liječnici ga neprestano nadziru. Iz bolnice će najvjerojatnije izaći tijekom ponedjeljka, baš kao što se i najavljivalo. Doznali smo to od ljudi bliskih Ivi Sanaderu koji su prenijeli kako bivši premijer još ima problema s aritmijom srca, odnosno da mu otkucaji nisu pravilni, te da i dalje ima visok tlak. Naši sugovornici kažu kako najvjerojatnije ipak nije riječ o nekoj opasnijoj bolesti srca nego vjeruju da je to posljedica stresa.

Ipak, zadnji Sanaderovi nalazi snimanja srca navodno nisu bili baš najbolji.

- Liječnici nisu zadovoljni snimanjem srca i nadaju se kako će mu nova terapija pomoći. Dosadašnja terapija čak mu je pogoršavala zdravstveno stanje. Liječnici bi trebali nadzirati Sanaderovo stanje tijekom noći na ponedjeljak pa će vidjeti jesu li pogodili s novim lijekovima. S obzirom na to da ga liječi doktor Davor Miličić, koji je naš najbolji kardiolog, sve što on kaže o zdravstvenom stanju bivšeg premijera Sanadera bit će istina - rekao nam je naš izvor.

Tijekom vikenda nitko nije mogao posjetiti Sanadera jer za njega vrijede pravila kao da je i dalje u pritvoru. Nisu ga mogle posjetiti supruga Mirjana i sestra Danica, koje su navodno krenule u bolnicu. Do zaključenja ovoga broja nismo uspjeli razgovarati s liječnikom Miličićem i provjeriti u kakvom je stanju. Naši izvori potvrđuju kako je Sanader mislio da će u ponedjeljak u bolnicu, a ne u sudnicu, te da mu je bilo jako neugodno što ga je javnost vidjela u “ležernom” izdanju, a ne u odijelu.

- Za sudnicu je odavno pripremio kravatu, košulju i odijelo. Pogodilo ga je što je došao neuređen - kaže naš izvor.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • vasilij zajcev_1 31.10.2011.

    dao bi ja njemu najbolji od svih ljekova...9x19mm

  • vinja 31.10.2011.

    Bilo bi zapravo čudo kad bi se osoba s toliko učinjenih prijestupa na štetu vlastite zemlje i naroda, osjećala sjajno. Naravno da ima tahikardije i da mu tlak varira jer se treba suočiti s istinom koja ga čini nepoštenim čovjekom. Ne postoji lijek koji to može izliječiti. S tim se valja pomiriti, priznati sam sebi i drugima učinjene gadosti i "oplakivati ih" iza rešetaka.

  • tuti fruti 11 31.10.2011.

    Doktori mu daju krive tablete,nema problema.odmah bi trebali doktori dati ostavke,zar ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare