To je to što me zanima!

'Promocija knjige o Agrokoru je beatifikacija Svete Martine'

U trenutku kad se radi rasprava o istražnom povjerenstvu Agrokora je baš tajming kad izlazi knjiga Svete Martine i svi akteri su uključeni u to kako bi se osvjetlao njen lik i djelo, kaže Petrov...
Vidi originalni članak

Mostov predsjednik Božo Petrov prokomentirao je u Saboru promociju knjige Martine Dalić o njenoj ulozi u Agrokoru.

"Cijela ova priča je beatifikacija Svete Martine, zaštitnice slobodnog tržišta, vicepostulator je Gojko Drljača, svjedok je gospodin Vujčić, kauzu vodi Hanza medija. To je razlog zašto imamo 45 tisuća besplatnih primjeraka hagiografije, odnosno života svetaca", govori Petrov ironično.

"Kao što možemo vidjeti, u trenutku kad se radi rasprava o istražnom povjerenstvu Agrokora je baš tajming kad izlazi knjiga Svete Martine i svi akteri su uključeni u to kako bi se osvjetlao lik i djelo, kako Svete Martine, tako i premijera Andreja Plenkovića", rekao je Petrov za N1.

TOMISLAV KLAUŠKI Mala je ovo zemlja koliki su Todorić i Martina Dalić heroji

Premijer će možda doći na promociju, a što govori činjenica da će guverner HNB-a doći - upitan je Petrov.

"Ono što smo mogli vidjeti iz iskaza Svete Martine, guverner Vujčić je surađivao s njima dok smo bili u Vladi, a nismo znali za to. To je ista ekipa."

Podsjetimo, predstavljanje knjige Martine Dalić "Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma" u organizaciji izdavača Jutarnjeg lista održava se u ponedjeljak u 16 sati u Zagrebu.

O knjizi će govoriti guverner HNB-a Boris Vujčić, profesor na Pravnom fakultetu Mladen Vedriš, ekonomski konzultant Željko Perić i sama autorica.

Bačić ide na promociju

Predsjednik Kluba HDZ-a Branko Bačić potvrdio je da će ići na promociju knjige,

'Zanima me sama knjiga i što će u njoj pisati, a zanimaju me i, da tako kažem, uživo riječi autorice knjige, Martine Dalić', rekao je,

Premijer je, podsjetimo, rekao da će ići na predstavljanje knjige ako uhvati vremena.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nec.1996 29.10.2018.

    nema srama,,

  • mestar 29.10.2018.

    Hm Bozo bit posten na brdovitom Balkanu i jos se bavit poltikom sam sebe si osudio na neuspjeh. Valjda znas koliko je lopina samo iz Agrokora izvlacilo novac, i obogatilo se, godinama zive na visokoj nozi oni njihovi krpelji, pa naravno zive i dalje netko na kasi agrokora netko od plijena u stranim bankama. Pusti ljude da uzivaju kad vec znaju kako se uziva na tudoj grbaci onda nece ni Mostove rusit niti ce vas mediji i agitpropi razvlacit.Politika nije za postene ljude.

  • intellectus 29.10.2018.

    Ah Božo, pročitah u JL intevju sa kako ju Ti nazva "svetom martiina-om", nekako mi se čini da je ONA u odnosu na Tebe uistinu sveta. No, što ja mislim nije nikakva mjera, ali bome ni to što Ti laješ je sve manje vrijedno..........TROŠIŠ se i zavlačiš ili moguće ne govoriš cijelu istinu. Mislim da uzalud čekaš da Ti netko, lopina todorić, pomogne. Naravno da bih i ja želio, za dobrobit hrvatskog naroda da ta njegova "crna knjiga" dobije malo više zraka, ali se bojim da i on ne govori cijelu istinu, od vaših PLUISTINA narod ne može ništa pametno niti definitivno zaključiti. Mene si već davno razočarao, ali si nažalost nanio veliku štetu hrvatskoj "trećoj opciji". Laj Ti i dalje, ali glas Ti je sve slabiji, a Ti sve veći LAŽOV, na zalost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare