To je to što me zanima!

Pronašli auto ispod Šibenskog mosta: U njemu je mrtvo tijelo

Brod pomorske policije vuče olupinu prema Šibeniku u pratnji još dva broda. Olupinu će izvući na suho na pristaništu u TEF-u, gdje je već spremna dizalica
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju oko 10.30 sati locirala i prikačila za balon olupinu automobila koja se nalazila točno uz obalu ispod hotela Panorama kod Šibenskog mosta. Brod pomorske policije vuče olupinu prema Šibeniku u pratnji još dva broda, a kako ŠibenikIN neslužbeno doznaje, u automobilu se nalazi mrtvo tijelo, zasad nepoznate osobe.

Cijela akcija povlačenja automobila spora je, a olupinu automobila izvući će na suho na pristaništu u TEF-u, gdje je već spremna dizalica. 

Podsjetimo, u nedjelju je nastavljena potraga za automobilom kojeg je šibenski ronioc pronašao dok je ronio u blizini Šibenskog mosta kod uzgajališta školjaka. 

Kako se doznaje od uzgajivača školjaka, u subotu je pronađen i branik automobila kojeg je struja donijela na obalu uzgajališta.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 02.11.2015.

    Oni tegle auto kroz more, umjesto da ga dignu na licu mjesta??? A što je sa uništavanjem materijalnih dokaza?

  • duje912 01.11.2015.

    koliko čitam da struje nisu donijele branik na obalu nebi se sumnjalo da je na dnu auto sa mrtvom osobom!! kako to da na mostu nema polomljenje ograde i komada auta koji je probio tu ogradu da bi pao u more???????????????????

  • mačkamačak 01.11.2015.

    prvi članak;nađen auto u moru,sada drugi članak; našli mrtvo tijelo u tom istom autu...vjerojatno će objaviti,tko je bio u autu.....žalosno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare