To je to što me zanima!

Pronašli ga nakon 29 godina: Zlostavljao i zadavio djevojku

Njemačka: Heike Wunderlich (18) je ubijena 1987. godine. Njezino je tijelo bilo golo, zlostavljano i zadavljeno. ubojica joj je iz novčanika ukrao plaću
Vidi originalni članak

Njemačka policija je nakon 29 godina pronašla ubojicu Heike Wunderlich.

Heike (18) je 9. travnja 1987. nakon posla posjetila majku u bolnici. Tada se mopedom odvezla u večernju školu. Nakon nastave krenula je kući. Tamo nikada nije stigla.

Obitelj je odmah obavijestila policiju. Vojnik je pronašao mrtvu Heike pored brane. Tijelo je bilo golo, zlostavljano i zadavljeno. Pored mopeda je bio novčanik. U njemu nije bilo 550 maraka koje je Heike dobila kao plaću. Policija je slučaj istraživala godinama. Imala je nekoliko tragova, ali su ih oni nisu nikuda vodili.

Tužiteljica Ines Leonhardt (44) je rekla kako su nedavno uhitili muškarca (60) za kojeg postoji osnovana sumnja da je ubojica. Odao ga je DNK. Uhićen je 16. ožujka u svojem stanu u gradu Gera. On je nekoliko puta kažnjavan zbog nanošenja ozljeda.

Heike je ubijena pored Plauena gdje je osumnjičeni prije živio. U grad Gera se preselio prije 20 godina. Dosada ga nikada nisu povezivali sa slučajem ubijene Heike.    

- Čula sam na radiju. Nadam se da ću sada saznati zašto je moja kći ubijena. Ubojicu želim pogledati u oči - rekla je majka ubijene Annerose Wunderlich (76) za Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Shogun 08.04.2016.

    Ime žrtve je tu,ime majke je tu,ime tužiteljice isto samo inicijali od ubojice.Zar se ne smije znati kako se tip zove,mislim je li švaba il je neki došljo.

  • mede 08.04.2016.

    pravda je spora ali sustižna

  • Samantha F 08.04.2016.

    teško poremećen um

Komentiraj...
Vidi sve komentare