To je to što me zanima!

Pronašli hotelskog radnika koji je otkrio pedofilu da će Maddie biti sama u otključanoj sobi

Ovo otkriće moglo bi biti od presudne važnosti da se sazna što se to točno dogodilo te kobne večeri 3.3.2007., kao i da se osudi osumnjičenog Bruecknera...
Vidi originalni članak

Zaposlenik hotela u Portugalu odao je osumnjičenom Christainu Brueckneru da su vrata hotelskog apartmana malene Maddie otključana i da će mu biti lako oteti djevojčicu, javljaju portugalski mediji.

Njemačka i portugalska policija, koje zajedno rade na ovom slučaju, kažu da su identificirali pokvarenog zaposlenika. Vjeruju da je on odao pedofilu sve detalje o apartmanu u Ocean Club kompleksu u Praia da Luzu, piše Daily Mail.

Ovo otkriće moglo bi biti od presudne važnosti da se sazna što se to točno dogodilo te kobne večeri 3.3.2007., kao i da se osudi osumnjičenog Bruecknera.

POGLEDAJTE VIDEO: Nestanak male Maddie pred razrješenjem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Christian Brueckner (43) osumnjičen je za otmicu i ubojstvo Maddie McCann. On je za policiju 2016. godine bio "samo" kažnjavani zlostavljač djece. Te su godine pretražili zapušteno imanje u okrugu Börde u saveznoj pokrajini Sachsen-Anhalt na kojem je on živio. Riječ je o bivšoj tvornici u kojoj su se nekada proizvodili papir i kutije. Kasnije je imanje zaraslo u travu, na njemu se gomilalo smeće, a Christian je živio u starim barakama.

Policija je na tom imanju prije četiri godine iskopala nekoliko rupa. Među životinjskim kostima našli su i materijal s dječjom pornografijom, piše Bild. Riječ je o snimkama zlostavljanja male djece i dojenčadi. Također su pronašli odjeću za djevojčice. Istraga je pokazala kako Christian nije imao obitelj ili rođake kojima je ta odjeća mogla pripadati. 

EKSKLUZIVNO IZ NJEMAČKE Hrvati u šoku: 'U naš restoran je dolazio monstrum koji je oteo Maddie, bio nam je susjed'

Od srijede 3. lipnja Christian je osumnjičen da je oteo i ubio Britanku Maddie McCann. Christian se trenutno nalazi u zatvoru gdje služi kaznu jer je napao i silovao Amerikanku (72) u Portugalu. Christian je između 1995. i 2007. redovito boravio u Portugalu.

Bivša susjeda iz Portugala je opisala Christiana Bruecknera kao agresivnog muškarca.

- Uvijek je bio ljut, jurio je ulicom gore, dolje, a onda je samo jednog dana 2006. godine nestao. Kasnije su me tražili da pomognem očistiti prostorije u kojima je boravio. Bilo je odvratno. Posvuda su ležale oštećene stvari. U smeću su bile perike i čudna odjeća, slična kostimima - rekla je žena.  

Idi na 24sata

Komentari 72

  • avim 09.06.2020.

    Koliko i sto ste obecali sljakeru da to kaze

  • 09.06.2020.

    Ja svoje kucne ljubimce bolje cuvam,nego oni djecu.

  • JusticeLeague 09.06.2020.

    sch22, nisu imali pogled na apartman i sobe. bili su 100-200metara dalje, udaljeni zavijenim ulicama. trebalo im je barem 5 minuta hoda da dođu od restorana do apartmana ! nisu niti zatvorili vrata apartmana. ostavili su djecu na izvolte kriminalcima i pedofilima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare