To je to što me zanima!

Pronašli još jednu plavokosu djevojčicu u romskom naselju

NOVI SLUČAJ: Policija istražuje navode roditelja djevojčice, nakon što su ustanovili da su dokumenti curice lažni. Novi slučaj je policiji prijavio stanovnik Dublina
Vidi originalni članak

Još jednu plavu djevojčicu pronašli su u romskom naselju, samo nekoliko dana nakon slučaja u Grčkoj, gdje sude Hristosu Salisu (39) i Eleftheriji Dimopoulou (40) zbog otmice plave djevojčice poznate pod imenom Maria. 

Daily Mail javlja kako su još jednu curicu pronašli u Dublinu, a bila je s romskom obitelji. Socijalne službe pobrinule su se za djevojčicu, čiji su im navodni roditelji tvrdili kako je njihova kćer. Nadležni su provjerili dokumente curice, a ustanovili su kako se radi o lažnim dokumentima.

Muškarac i žena iz Dublina policiji su rekli kako se njihova kćer rodila u Dublinu u travnju 2006. godine u bolnici Coombe. Policija je kontaktirala bolnicu, a ustanovili su kako tog datuma koji su oni naveli nije rođena ni jedna djevojčica.

Slučaj je policiji prijavio stanovnik Dublina, kojem je bilo sumnjivo to što curica ne sliči na nikoga od svoje rodbine s kojom je bila. Istraga je još uvijek u tijeku, a policija još provjerava autentičnost svih informacija koje im je dala romska obitelj.

>>> Djevojčicu kupili za 1000 eura? Lažni otac: Nikad je nisam htio

Idi na 24sata

Komentari 28

  • GabrijelaCilar 22.10.2013.

    Kad su mještani međimurja prosjedovali protiv romske torture, novinarka upravo ovih novina nas je nazvala rasistima....nadam se da će jednog dana svi u hrvatskoj shvatiti kakve su to beskorisne štetočine

  • prdr 22.10.2013.

    Naši romi uzimaju samo bakar,željezo,stari šporeti,stari televizori,stari frižideri,ne uzimaju malu decu.

  • Eos_2 22.10.2013.

    Ovo ukazuje na to da treba napraviti raciju u svim zemljama , u svim romskim naseljima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare