Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Pronašli još jednu plavokosu djevojčicu u romskom naselju

NOVI SLUČAJ: Policija istražuje navode roditelja djevojčice, nakon što su ustanovili da su dokumenti curice lažni. Novi slučaj je policiji prijavio stanovnik Dublina

Reuters
Foto: Reuters
28 komentara

Još jednu plavu djevojčicu pronašli su u romskom naselju, samo nekoliko dana nakon slučaja u Grčkoj, gdje sude Hristosu Salisu (39) i Eleftheriji Dimopoulou (40) zbog otmice plave djevojčice poznate pod imenom Maria. 

Daily Mail javlja kako su još jednu curicu pronašli u Dublinu, a bila je s romskom obitelji. Socijalne službe pobrinule su se za djevojčicu, čiji su im navodni roditelji tvrdili kako je njihova kćer. Nadležni su provjerili dokumente curice, a ustanovili su kako se radi o lažnim dokumentima.

Muškarac i žena iz Dublina policiji su rekli kako se njihova kćer rodila u Dublinu u travnju 2006. godine u bolnici Coombe. Policija je kontaktirala bolnicu, a ustanovili su kako tog datuma koji su oni naveli nije rođena ni jedna djevojčica.

Slučaj je policiji prijavio stanovnik Dublina, kojem je bilo sumnjivo to što curica ne sliči na nikoga od svoje rodbine s kojom je bila. Istraga je još uvijek u tijeku, a policija još provjerava autentičnost svih informacija koje im je dala romska obitelj.

>>> Djevojčicu kupili za 1000 eura? Lažni otac: Nikad je nisam htio

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message