To je to što me zanima!

Pronašli migrante kod Slunja, jedan se utopio u Korani?

Trojica državljana Gambije su izrazila namjeru za podnošenjem azila u Hrvatskoj te su ih smjestili u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu
Vidi originalni članak

Policajci su u srijedu na području Slunja pronašli trojicu stranaca koji su se bili u lošem zdravstvenom stanju zbog čega im je pružena liječnička pomoć u HMP Slunj. Nakon liječničke obrade, doveli su ih u službene prostorije kako bi se utvrdile okolnosti i zakonitost njihova boravka u Hrvatskoj. 

NA EUROPSKOJ KONFERENCIJI O GRANICAMA Davor Božinović: 'Vrijeme je za zajedničko rješenje izazova migracija i zaštite granica'

- Utvrđeno je da se radi o državljanima Gambije koji su nezakonito ušli u Hrvatsku. Tijekom razgovora s njima, policijski su službenici došli do saznanja da je još jedna muška osoba bila s njima te da je prilikom pokušaja prelaska rijeke Korane pala u vodu i vjerojatno se utopila - kažu u PU karlovačkoj.

DRAMA KRAJ NETRETIĆA Migranti pokušali prijeći ledenu Kupu: 'Pronašli smo ih u staji, rekli su nam da se jedan utopio'
 
Pretražili su Koranu na području Nikšića i Pavlovca. U četvrtak poslijepodne u rijeci Korani na području Pavlovca našli su mrtvog muškarca, a u tijeku je istraga.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nodi4444 14.02.2022.

    Sta je s toliko reklama o casinu na 24 sata?

  • raven1 11.02.2022.

    bio bi živ da je ostao u Gambiji, stoga se nameće logički zaključak da ih se mora odmah vratiti u zemlju porijekla kako bi im se spasili životi !

  • Miške 11.02.2022.

    Tako se čuva granica. Kad te uhvate , dobiješ azil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare