To je to što me zanima!

Pronašli mrtve ribiče u čamcu kod Aljmaša: Ugušili su se?

Došli su na Dunav sa ribičkom opremom, s namjerom da prenoće na rijeci a potom se, s prvim zrakama sunca, otisnu od obale na pecanje
Vidi originalni članak

Dva mrtva muškarca pronađena su u čamcu na obali Dunava u Aljmašu u utorak navečer. Dojavu o tome dobili su djelatnici Policijske uprave Osječko-baranjske koji su odmah poslali ekipu na teren. 

Čamac s malom kabinom bio je privezan za obalu, a u njemu dva muškarca srednjih godina koji nisu pokazivali znakove života. U kabini čamca pronađena je i grijalica kojom se ovaj dvojac pokušao ugrijati. Upravo je ona, čini se, razlog njihove smrti. Naime, kako se neslužbeno doznaje, dva muškaraca su prijatelji s područja Vinkovaca, ribiči koji su odlučili iskoristiti posljednje dane dozvoljenog izlova ribe iz Dunava. 

Došli su na Dunav s ribičkom opremom, s namjerom da prenoće na rijeci a potom se, s prvim zrakama sunca, otisnu od obale na pecanje. No, kako su obojica zaspali u kabini u kojoj su se grijali, vjeruje se kako su se ugušili određenim ispušnim plinovima, odnosno nedostatkom kisika. Policija nije pronašla ništa što bi ukazivalo na njihovu nasilnu smrt. 

Obavljen je očevid i obdukcija iz čijeg će se nalaza vidjeti kakvim plinovima su se dvojica muškaraca ugušili. Također za sada policija ne želi otkriti ništa o identitetima ovoga dvojca. Policija također negira da su se na Dunavu prethodno čule eksplozije, odnosno da su ribiči lovili ribu na nezakonit način. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Prekobicnjak 26.02.2020.

    Dali je bilo seksa među njima ?

  • AUSSIE 26.02.2020.

    Za par kg smuđa odoše dva života uzalud.Ribolov treba zabraniti od 01.01.-31.05.pa bi bilo i ribe i zdravijih ribića.

  • Faaip de Oiad 26.02.2020.

    S ribičkom opremom, a ne sa. Osnove jezika vam novinari ne znaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare