To je to što me zanima!

Pronašli su nestalog Belgijca, roditelji zahvalni građanima

Mladić je u Poreč stigao krajem srpnja, a zadnji put je viđen u subotu u slastičarnici Nadia u porečkom naselju Donji Špadići. Policija je zahvalila svim koji su pomogli
Vidi originalni članak

Policijski službenici su u ponedjeljak oko 20 sati u jednom kafiću u mjestu Flengi pronašli Belgijca Josquina Machielsa (29), koji je u lipnju nestao iz svog doma u Lanaken Rekema u Belgiji, piše Glas Istre.

Mladić je u Poreč stigao krajem srpnja, a zadnji put je viđen u subotu u slastičarnici Nadia u porečkom naselju Donji Špadići. Njegovi roditelji, koji su također stigli u Poreč kako bi ga našli, molili su ljude da ne pokušavaju stupiti u kontakt s njihovim sinom nego da odmah zovu policiju. 

- Prije dvije godine našeg sina pogodila je blaža psihička bolest zbog koje se osjeća ugroženo. Misli da ga netko proganja, želi uloviti ili otrovati. Nije opasan za okolinu, ali je vrlo plah. Bio je na liječenju i sve je bilo dobro dok je uzimao lijekove. Nakon osmomjesečne terapije prestao je piti lijekove i stanje mu se pogoršalo. U ožujku se ponovno počeo liječiti u bolnici te je nekoliko puta pokušao pobjeći - ispričala je njegova majka.

Policijska uprava istarska i roditelji zahvaljuju svima koji su pomogli u traganju za mladićem.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • NitkoPoseban 14.08.2012.

    Mjesto je Flengi, dakle pronađen je u FlengiMA.

  • Lik JeLuud 14.08.2012.

    i da smo ga vidili,nebi javili...

  • marin.0202 14.08.2012.

    E sad neka plate traganje tako to rade u Belgiji nije nista za dzabe, jedino mi izigravamo neki Caritas

Komentiraj...
Vidi sve komentare