To je to što me zanima!

Propalo mirenje: Od četvrtka će i fakulteti krenuti u štrajk

Svaki tjedan najmanje ćemo jedan dan biti u štrajku. Pozivamo nenastavno i nastavno osoblje, pozivamo sve zaposlene da se pridruže štrajku. Očekujemo da će cijeli sustav biti u štrajku, kaže Igor Radeka
Vidi originalni članak

Nisu nam ponudili ništa, doslovno ništa, rekao je Igor Radeka iz Sindikata znanosti i visokog obrazovanja nakon današnjeg pokušaja mirenja, javlja N1.
- Sindikat proglašava štrajk koji počinje u četvrtak. Svaki tjedan najmanje ćemo jedan dan biti u štrajku. Pozivamo nenastavno i nastavno osoblje, pozivamo sve zaposlene da se pridruže štrajku. Očekujemo da će cijeli sustav biti u štrajku.

Sindikat je još prošloga tjedna najavio da će 24. listopada održati jednodnevni štrajk sa zahtjevom za povećanjem plaća dijelu članova s najnižim plaćama, radi otklanjanja razlika između radnih mjesta u sustavu znanosti i obrazovanja te istovrsnih radnih mjesta u sustavima javnih službi.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Jaca???? 22.10.2019.

    Nisam baš razumjela sindikaliste, prvo cirkularni štrajk, onda štraj od danas u cijeloj zemlji, vidim da je štraj u tri Županije. Tu se nezne tko pije, a tko plaća. Dug nam se opasno povečava ??? Valjda zbog izbora ???

  • ina67 22.10.2019.

    Dal i oni novi demografi štrajkaju?

  • 21.10.2019.

    Samo ozbiljni štrajkovi, novi izbori i posebno novi ljudi mogu spasiti ovaj narod od totalnog civilizacijskog debakla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare