To je to što me zanima!

Propao je plan za predizbornu koaliciju Pametnog i START-a?

Jako mi je žao ako je netko naš razgovor sa strankom Pametno shvatio i protumačio kao pregovore. Naime, da bi se s nekim pregovaralo moraju se najprije obaviti razgovori, kaže Orešković
Vidi originalni članak

Propao je plan formiranja predizborne koalicije liberalno-lijevog centra za europske izbore stranaka START i Pametno. Za vikend su se susrele predsjednice ovih stranaka, Dalija Orešković i Marijana Puljak, ali, očito nisu pronašle dovoljno motiva za zajednički nastup, piše Jutarnji list.

Iz Pametnog su neformalno rekli kako su oni apsolutno bili za formiranje koalicije, međutim, tako nije razmišljala Dalija Orešković. 

- Zaista smo ponudili fer uvjete za koalicijski sporazum, htjeli da Dalija nosi listu i ako ona povuče preferencijalno, da njen član uđe u Europski parlament, ali niti to nije prihvatila, jer ne želi koaliciju s Pametno nego samostalan izlazak Starta. Što je šteta jer imamo podatke o nevjerojatnoj sinergiji u slučaju koalicije - rekli su iz stranke Pametno. 

Orešković se pak oglasila na Facebooku.

- Jako mi je žao ako je netko naš razgovor sa strankom Pametno shvatio i protumačio kao pregovore. Naime, da bi se s nekim pregovaralo moraju se najprije obaviti razgovori u kojima se jasno iznose stajališta i vizije društva u kojem želimo i mi i naša djeca sutra živjeti - napisala je Orešković. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Dijaspora 05.03.2019.

    Trazim partnere za osnivanje UDRUGE:Ime udrugeje ;UDRUGA PROTIV SVIH UDRUGA: zasto i mi nebi uzimali novac iz proracuna kad mogu kojekakvi koji nemaju ni 3 grama mozga uzimat

  • Dijaspora 05.03.2019.

    Nikad nije dobro a to je dokazano da kad se dva glupana-e ili dva-ije pametned hoce da se udruze, to mozes zaboravit

  • anko1949 05.03.2019.

    Građani Hrvatske kada slušate na TV-u o rejtingu pojedinih stranaka to nije istina.Najjača stranka u Hrvatskoj je SSS ili Sami Sebe Seremo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare