To je to što me zanima!

Prošao znak stop, udario u Fiat, Audi i na kraju u kuću

Pula: M.D.(22) u subotu navečer je prošao na znak stop i sudario se s Fiatom kojeg je vozio Ž.K. Golf se zarotirao, udario u parkirani Audi pa kuću
Vidi originalni članak

U subotu oko 19 sati M.D.(22) nije se Golfom zaustavio na znak stop u Nobileovoj ulici u Puli. Na raskrižju s Vukovarskom ulicom sudario se s Fiatom kojeg je vozio Ž.K.(21). Oba su se auta zarotirala u sudaru i udarili se stražnjim stranama, a Golf je potom udario u parkirani Audi vlasnika Ž.V.(50) i na kraju se zabio u zid kuće. U sudaranju su oba vozača prošli samo s lakšim ozljedama, ali je materijalna šteta veća.
Stanari zgrade u koji je udario Golf u Nobielovoj ulici još su šokirani nakon silovitog udarca u zgradu.
- Bilo je stravično za vidjeti i čuti. Kada je udario u zgradu mislili smo isprva da je  bomba eksplodirala. Većina stanara je izašla van vidjeti što se događa. Ulja i stakla od vozila bilo je posvuda uokolo, a po jednog od mladića je došla i hitna pomoć. Sva sreća da su dečki tek lakše ozlijeđeni, a na zgradi osim  rupe od udarca nije bilo veće štete - rekla je šokirana stanarka.
- Što da je u tom trenutku na trotoaru bilo neko dijete, posljedice bi bile tragične - kazao nam je jedan muškarac. Policija kaže da mladići nisu bili pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • drug Kardelj 01.03.2009.

    treba tom zabit stop u glavu i na Goli otok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare