To je to što me zanima!

'Prošlo je sedam dana, a ja još nisam dobio nikakve odgovore'

Dubravko Ružić, otac preminulog Mattea kaže da ne može prihvatiti da sedam dana čeka nekoga da mu se kažu rezultati što se točno dogodilo. Ističe da još nije dobio odgovore te da ga nitko od nadležnih nije kontaktirao
Vidi originalni članak

Otac preminulog Mattea Ružića iz Zaprešića, Dubravko Ružić u razgovoru za N1 rekao je kako možda još nije svjestan nekih stvari jer je pod injekcijama i tabletama.

 - Ne spavam već sedam dana. Ne jedem, jedem tek toliko da se ne srušim. Mislim, katastrofa. Ne mogu prihvatiti da sedam dana ja čekam nekoga da mi kaže rezultate nečega. Da kažu dijete ti je umro od srčanog udara, od ne znam čega. Možda će mi biti lakše. Meni moje dijete neće nitko vratiti - kazao je te dodao da unatoč tome što je prošlo sedam dana od smrti njegovog sina on nije dobio nikakve odgovore.

 - Očekujem odgovore od onih koji trebaju to napraviti. Ljudi, ja sedam dana ne znam što je s mojim djetetom. Gdje je završilo što se radi, gdje je istraga...Ne znam ama baš ništa. Nitko od nadležnih me nije kontaktirao, izrazio sućut, ama baš ništa - kazao je Dubravko Ružić te istaknuo da njegov sin nije imao nikakvih drugih bolesti osim astme.

Nije htio komentirati ministrovu izjavu da je bilo sve po propisima

-  Čovjek možda nije upućen u neke stvari, možda skriva, možda ne. To bude njemu na duši. Na njemu je da odluči. Ja još danas ne znam što je s mojim djetetom. Ne mogu kriviti nikoga, ne krivim niti policiju, niti hitnu, to su ljudi koji rade svoj posao. Ali cijeli ovaj sustav ne valja, to je katastrofa. Ne samo zbog mog djeteta, nego da se više nikome tako banalne situacije ne dogode. Živimo u 21. stoljeću, da se takve banalne stvari događaju, da se čuvaju fotelje ili bilo što, da se za ono najosnovnije nema, to je žalosno - kazao je te na kraju naglasio da ako je bilo propusta da želi da za to odgovaraju oni koji su za to odgovorni.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • škver 19.08.2018.

    Na žalost niko ga više neće vratiti. Sudbina !

  • rođo101 19.08.2018.

    prije svega obitelji izražavam iskrenu sućut,al uz dužno poštovanje,ja vas ipak ne razumijem! živite pod tabletama,ne spavate 7 dana,ali za naslikavanje po novinama i televizijama imate i snage i volje i veremena unatoč tragediji koja vas je pogodila!? znam da ću bit sad popljuvan i prikovan na križ srama,al oprostite možda samo pričam o nečemu o čemu sam kompetentan da pričam!

  • OS98netko 19.08.2018.

    Nitko u hrv takozvanoj ne dobiva odgovore niti ce ih dobiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare