To je to što me zanima!

Prošlo je već šest godina: Je li ovo otmičar Maddie McCann?

Molim javnost za pomoć. Ovaj muškarac može i ne mora biti ključ u istrazi, ali pronaći ga i razgovarati s njim izuzetno nam je bitno, rekao je inspektor Redwood
Vidi originalni članak

Britanka Madeleine McCann nestala je prije šest godina na ljetovanju u Portugalu nekoliko dana prije četvrtog rođendana. Njezini roditelji, ali ni detektivi nisu odustali od traženja djevojčice iz Leicestershirea. Kako bi opet posjetili javnost na otmicu, detektivi će gostovati u BBC-evoj emisiji Crimewatch. Objavili su novu verziju događaja i fotorobot muškarca koji se motao oko resorta u Praia da Luz na dan kada je nestala.

- Molim javnost za pomoć. Ovaj muškarac može i ne mora biti ključ u istrazi, ali pronaći ga i razgovarati s njim izuzetno nam je bitno - rekao je inspektor Andy Redwood. Muškarac je opisan kao bijelac star između 20 i 40 godina s kratkom smeđom kosom, srednje građe. Detektivi vjeruju kako su ustanovili točno kada je nestala. U rekonstrukciji događaja pokazat će što se dogodilo dok su njezini roditelji bili na večeri u obližnjem restoranu. 

Policija je u srpnju objavila kako su identificirali 38 ljudi od 'interesa' koje povezuju sa slučajem, od kojih je 12 Britanaca.

- Još nam nedostaje, još smo zabrinuti zbog nje, još smo odlučni da je pronađemo i otkrijemo što se dogodilo - rekli su njezini roditelji. 

Policija najavila: Objavit ćemo sliku otmičara Maddie McCann

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zineta 26.10.2014.

    Pitam se samo kako su roditelji mogli poci u restoran i ostaviti malo dijete samo, zar ih nije bilo strah Nadam se i vjerujem da je mala jos uvijek ziva i da ce se vratiti .

  • templar73 15.10.2013.

    Mnogo je sličan basistu grupe Queen, naravno mlađim danima kada je i Freddy bio u grupi

  • goran74 14.10.2013.

    Prošlo dvadeset godina a još nismo svoje našli i pokopali koje su srbočetnici pobili !

Komentiraj...
Vidi sve komentare