To je to što me zanima!

Prosvjed ispred zagrebačkog HZJZ-a, stigla je i interventna: 'Ovo neće riješiti probleme'

Nekoliko izgubljenih života naših najmlađih itekako su opomena da virus SARS CoV-2 nije bezazlen, poručili su iz HZJZ-a
Vidi originalni članak

Ispred Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) u Zagrebu počeo je prosvjed protiv mjera, koji je ranije najavljen na društvenim mrežama. Kako javlja N1, okupilo se 50-ak ljudi, a na terenu je i interventna policija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo ispred HZJZ-a 

Prosvjedi su najavljeni i ispred drugih zavoda za javno zdravstvo diljem Hrvatske. 

HZJZ se oglasio uoči prosvjeda. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Ako vam je stvarno stalo do djece, onda sa svog poziva za ovakve skupove izbacite, prije svega,ružnu riječnapisanu najvećim slovima koja je neprimjerena u javnoj komunikaciji, prije svega pred mladima. Jer oni će sutra govoriti i raditi upravo onako kako ih mistariji učimo!

BRZI I PCR TESTOVI Neslužbeno: U Hrvatskoj 14.730 novih slučajeva zaraze koronom

Hrvatski zdravstveni djelatnici, medicinski stručnjaci - epidemiolozi, infektolozi, virolozi i svi drugi koji su specijalizirani za ovakve situacije u kojoj se nalazi ne samo Hrvatska, već i druge zemlje svijeta, već dvije godine odgovorno skrbe u najboljoj vjeri o građanima naše zemlje. U sklopu toga su i preporuke utemeljene na stručnim i znanstveno dokazanim činjenicama o potrebi cijepljenja građana protiv COVID-19 kao do sada najučinkovitije zaštite od težih posljedica zaraze. Posebno se to odnosi na najugroženije osobe starije životne dobi i narušenog zdravlja, a sada se pokazuje da cijepljenje djece doprinosi zaštiti njihova zdravlja i ograničavanju daljnjeg širenja zaraze.



Nekoliko izgubljenih života naših najmlađih itekako su opomena da virus SARS CoV-2 nije bezazlen.

UŽIVO: SVE O KORONAVIRUSU Danska i Norveška ukidaju sve mjere: Nije ugroženo zdravstvo

Naša stručnost, znanstvene spoznaje i medicinska etika nalažu nam da svakodnevno javno dijelimo svoja saznanja, a na temelju njih i preporuke o najučinkovitijim načinima zaštite zdravlja i života svakog hrvatskog građanina.O tome što će tko učiniti, uključujući i odluku o svojoj djeci, prepušteno je svakome od nas. Odgovornost za vlastito i zdravlje onih o kojima nam je ljudska i zakonska dužnost skrbiti je nedjeljiva. Svatko od nas mora odluke preuzeti na sebe, a time i odgovornost za posljedice, bile one dobre ili loše.

Protesti, psovke, prijetnje i sve što uz to ide neće i ne mogu rješavati probleme koje svi zajedno imamo u ovoj epidemiji - stoji u prioćenju.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • maromaro 01.02.2022.

    Hoće li biti odojak?

  • bečar-bečar 01.02.2022.

    ni riječi o prosvjedu!!! več samo vaša demagogija.bravo za članak 👎

  • strapac 01.02.2022.

    Oni stvarno misle da će moći bez naplate godinama prcati narod ovako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare