To je to što me zanima!

Provalili mu u kuću, pa jurio za njima dok ih nije ulovila policija

Vlasnik kuće zatekao je mladića dok mu je pokušao provaliti u kuću u Krnici u petak. Mladić je s djevojkom počeo bježati, ali je za njima krenuo i vlasnik koji je sve to javio policiji. Par je provalio u još jednu kuću
Vidi originalni članak

Pulski policajci uhitili su u petak mladića (22) i djevojku (23) zbog teške krađe, nakon što je za njima jurio muškarac u čiju su kuću pokušali provaliti. 

Kako se doznaje, mladić je pokušao provaliti u kuću u Krnici, ali u tome ga je zatekao vlasnik (43) te je mladić pobjegao prema Hondi zagrebačkih registracija u kojoj ga je čekala djevojka. Oni su krenuli prema Puli, a vlasnik ih je pratio i o svemu odmah dojavio policiji. Na Šijanskoj cesti zaustavili su automobil u kojem je bio par, a tijekom policijskog postupanja, mladić je odgurnuo jednog policijskog službenika te su nad njim primijenili sredstva prisile radi sprječavanja bijega i daljnjeg napada na službenu osobu.

U nastavku kriminalističkog istraživanja, policija je utvrdila da je par počinio još jedno kazneno djelo, odnosno da su 20. kolovoza u jutarnjim satima provalili u još jednu kuću u Krnici i otuđili novac i nakit, čime su 53-godišnjeg vlasnika oštetili za nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni 22-godišnjak priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske 25. kolovoza u jutarnjim satima, dok se protiv 23-godišnjakinja kaznena prijava podnosi u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • domoljub029 28.08.2018.

    Dečko je sa djevojkom iz Zagreba potegnuo svojom hondom na more kako bi mogao krasti,to je naša mladež naša budućnost uzdanica naša

  • crazy mind 27.08.2018.

    Bonnie & Clyde su pljackali kratko. thompson im presudio slatko...... :-)

  • Plavusa 13 Pink G 27.08.2018.

    Nisu to dvoje samo po Krnci "operirali", nadam se da ce preispitati nerjesene slucajeve duz cijele istocne obale Istre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare